Rize'ye özel uçakla gidişi biz büyümeye ve eski günlere dönüşün işaretleri olarak algıladık.. Yeni yönetimin çok iyi niyetli ve akılcı düşüncesiydi bu…

Ama görünen o ki, teknik adamlar ve futbolcu kardeşlerimiz bunu ters anlamışlar… Rize'ye maç oynamaya değil, 2 günlük kısa bir tatile gidiş olarak algılamışlar..

Onun içindir ki, maç başlarında hala tatilde gibi oynarken, Rize peşpeşe golleri sıralamaya başlamıştı.. O sıralarda özellikle geri dönüşünden sonra ayakları yerden kesilen ve ne oldum havasına girmeye, daha da kötüsü Gaziantepspor'u küçümsemeye başlayan Sergen Yalçın, sahadaki takımıyla uğraşacağına cep telefonuyla oynarken ekranlara geliyordu..

Saha içinde zaten şöyle işaret edecek tek oyuncu yoktu.. Kalecisinden forvetine kadar hepsi dökülüyordu.. Hele o Cenk tam evlere şenlikti.. Mehmet Kızıl'a lisans çıkartıp yerine oynatsalar vallahi billahi Cenk'ten daha yararlı olurdu..

Defansta Binya ve Stankevicius sanki ilk kez bir araya gelmişlerdi. Kemal'in bölgesi yol geçen hanıydı.. Orta alanda Sapara Beşiktaş maçında attığı golün etkisiyle burnu havalarda geziyordu.. Medunjanin'in Sapara'dan farkı yoktu.. Turgut 1-2 maç oyna, 5-6 maç yat futbolcusu gibi gezinip duruyordu..

Sergen Yalçın'ın cep telefonundan fırsat bulupta sahaya baktığı anlarda, ilk yarıda Serdar'ı çıkartıp yerine Hikmet Birol'u alması mutlaka bir kaza eseriydi.. O kaza da, saha içinde Gaziantepspor'un eksik oynamasına sebepti zaten..

İşin özeti, neresinden bakarsanız bakın Gaziantepspor, Rize karşısında oynadığı oyun ve aldığı skor ile bundan sonrası için ciddi manada tehlike işaretlerini vermiştir.. Yönetim ilk elden Sergen Yalçın'ın dikkatini çekmeli ve ciddiyete davet etmelidir.. Kendisini Gaziantepspor'dan üstün görme, yönetim dahil herkesi küçümseme saplantısından biran önce kurtulması için uyarması gerekmektedir..

Cenk ne olursa olsun, isterse takım sahaya 10 kişi çıksın kesinlikle kadro dışı bırakılmalıdır.. Gitsin PAF takım dediğimiz A2 antrenmanlara çıksın… Bu oyunla ancak orada oynayabilir zaten.. Hatta orada bile yedek kalabilir.. Benden söylemesi.. Eğer ciddi manada tedbirler alınmaz ise, şimdiden HOŞGELDİN KAOS der, bu hava ile en kısa zamanda Kayseri takımlarıyla kader birliği ederiz…