Ünsal Ören Temel Lisesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe öğretmenler ve personeller, veliler ile 18 yaşını doldurmuş öğrenciler destek verdi.

60 ÜNİTE KAN TOPLANTI

Kan veren bağışçılar böyle anlamlı bir kampanyaya dahil olmalarını sağlayan Doğu Akdeniz Bölge Kan Merkezi ile Ünsal Ören Eğitim Kurumları yetkililerine teşekkür etti. Özel Ünsal Ören Eğitim Kurumları ile Türk Kızılayı işbirliğinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 60 ünite kan toplandı.

ASLİ GÖREVİMİZ

“Sosyal sorumluluk ve sosyal bilincin gelişimi, desteklenmesi ve yaygınlaşmasını bir eğitim kurumu olarak asli görevlerimizden sayıyoruz” diyen Ünsal Ören “kurumumuz bünyesinde bulunan iki Özel Sağlık Kolejimiz ile özellikle sağlık alanında bu ve benzeri sosyal sorumuluk projeleri ve sosyal dayanışma bilincinin arttırılmasına yönelik etkinlik ve organizayonlarda yer almaya büyük bir önem veriyoruz. Bu anlamda Kızılay haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı ile birlikte geçekleştirdiğimiz bu kan bağışı organizasyonuna katkı ve katılım sağlayan öğrencilerimize, velililerimize, çalışanlarımıza ve Türk Kızılayının değerli yetkililerine teşekkür ediyorum ” dedi. BÜLTEN