GAZİANTEP Sanayi Odası meclis başkanlığına seçilen Mustafa Topçuoğlu, ilk mesajını verdi ve "Gaziantep’in sanayisi ve ihracatının gelişimi, bölgenin ve Türkiye’nin gelişimi için hep birlikte heyecanla çalışacağız" dedi.
Topçuoğlu GSO seçimlerinin ülkemize örnek olacak atmosferde geçtiğini söyledi. Topçuoğlu, ‘’Meclis’te yüzde 50 değişim gerçekleşti. Herkesin bunun bir bayrak yarışı olduğu, bu görevi sırayla yapıp gençlere devretmesi yolunda güzel bir çalışma oldu’’ dedi.
ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Seçimde gösterdikleri birlik beraberlikten dolayı üyelere teşekkür eden Topçuoğlu, "Bundan sonraki dönemde hepimizin görev ve sorumlulukları çok yüksek. Bizden önceki başkanlar Allah rahmet eylesin Sani Konukoğlu, Naci Topçuoğlu, Kamil Şerbetçi ile sağlıklı hayat dilediğim Abdulkadir Konukoğlu ve şu anda milletvekili olan Nejat Koçer ve üyelerimiz bu şehrin gelişmesi için çok önemli katkılar sağladılar. Bizler de aynı vizyonla, bayrağı ileriye taşımak için bütün ekip olarak güç birliği içinde Gaziantep’in sanayisi ve ihracatının gelişimi, bölgenin ve Türkiye’nin gelişimi için hep birlikte heyecanla çalışacağız" şeklinde konuştu.
GAZİANTEP Sanayi Odası meclis başkanlığına seçilen Mustafa Topçuoğlu, ilk mesajını verdi ve "Gaziantep’in sanayisi ve ihracatının gelişimi, bölgenin ve Türkiye’nin gelişimi için hep birlikte heyecanla çalışacağız" dedi. Topçuoğlu GSO seçimlerinin ülkemize örnek olacak atmosferde geçtiğini söyledi. Topçuoğlu, ‘’Meclis’te yüzde 50 değişim gerçekleşti. Herkesin bunun bir bayrak yarışı olduğu, bu görevi sırayla yapıp gençlere devretmesi yolunda güzel bir çalışma oldu’’ dedi.ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİSeçimde gösterdikleri birlik beraberlikten dolayı üyelere teşekkür eden Topçuoğlu, "Bundan sonraki dönemde hepimizin görev ve sorumlulukları çok yüksek. Bizden önceki başkanlar Allah rahmet eylesin Sani Konukoğlu, Naci Topçuoğlu, Kamil Şerbetçi ile sağlıklı hayat dilediğim Abdulkadir Konukoğlu ve şu anda milletvekili olan Nejat Koçer ve üyelerimiz bu şehrin gelişmesi için çok önemli katkılar sağladılar. Bizler de aynı vizyonla, bayrağı ileriye taşımak için bütün ekip olarak güç birliği içinde Gaziantep’in sanayisi ve ihracatının gelişimi, bölgenin ve Türkiye’nin gelişimi için hep birlikte heyecanla çalışacağız" şeklinde konuştu.