Gaziantepspor gerçekten çok sınırlı kadroya sahip.. Sakatlardan ve cezalardan arta kalanlar da ellerinden geleni yapıyorlar..

Akhisar daha derli toplu, ayağa pas yapan, kolektif oyuna daha meyilli bir ekip.. İki takımın oyuncu kalitesine baktığınızda Gaziantepspor elbette ağır basar, bireysel futbolcularının artılarıyla..

Ama takımın havası kaçmış… Sahada inanılmaz bir başıboşluk var.. Hani derler ya, baş bellisiz kıç bellisiz.. Aynen öyle.. Kimin ne yaptığı, kimin ne yapacağı bilinmiyor..

Karcemarkas Rize'den 5 tane gol yemiş ve kalite ödülünü tartışılır hale getirmiş.. Binya bir bakıyorsunuz harika, bir bakıyorsunuz rezil.. Kemal stoper iken sağbek, sonra tekrar stoper yapılıyor. Haliyle verim gücü azılıyor.. Solda Şenol iyi ki varmış dedirtiyor.. Yani Gaziantepsor'un en istikrarlısı.. Düşünen geri kalanını.. Medunjanin'in kafasında Dünya kupası var.. Tek düşüncesi antrenmanlı kalmak.. Geri kalan kapasitesi ve yeteneklerini kendine saklıyor.. Traore kadro zafiyetinden birde defansif rol üstlenmiş ve ofansif artılarını yansıtma fırsatı bulamayan bir adam görünümünde.. Ekrem elinden geleni yapıyor ama bunun takıma fazla bir katkı getirmediğini kendisi de biliyor sanki.. Serdar forvet kanat derken şimdi sağbek'te oynatılmaya başlandı.. Zaten katkısı tartışılıyordu, sağbekte iyice sırıtmaya başladı.. Ki ne yapsın Serdar demek zorundayım.. Mustafa var olan yeteneklerinin üstüne koymada sıkıntı yaşıyor. Mental olarak ciddi manada eksikleri var. Tek artısı, iyi mücadelesi.. Ama süper ligde Gaziantepspor dışındaki takımların onbirinde zor yer bulur.. Birol'a söyleyeceğim fazla bir şey yok.. İyiki alınmış.. Hiç değilse adam yokluğunda işe yarıyor.. Einden geleni de yapıyor Allah için.. İbrahim Akın sabah akşam yatıp kalkıp dua etmesi gerektiği Gaziantepspor'a katkı sağlamak için ciddi olmalı.. Kendisine değilse bile, en büyük iyiliği yapan yönetimin hatırına çok çalışmalı.. Cenk her zaman söylüyorum Gaziantepspor'a eskisi gibi verimli olamaz.. Attığı golde hiçbir takımın defansı o kadar rahat hareket ettirmez ve topu vurdurmaz kendisine.. Genç Oğulcan dikkatimi çekti ama birkaç kez daha izlemek lazım.. Ama kumaş fenaya benzemiyor.. Sapara için bişey söylemeye gerek yok, ben o eski Sapara'nın artık olmayacağını peşin söylemiştim.. Birkaç maç iyi oynasın yeter diyorum sadece..

Evet.. Bu şartlar altında Gaziantepspor ligi nasıl götürür, nasıl tehlikeli bölgeye girmez onun hesapları yapılmalı.. Geçen hafta söyledim, Sergen'in işini ciddiye alması lazım.. Yönetimi küçük görebilir ama şehri küçük göremez.. Takımı ihmal etmemeli, işine daha odaklanmalı ve Gaziantepspor'u sıkıntıya sokmamalı..

Şu bir gerçek ki, eğer Akhisar beraberliğe oynamasaydı, bu maçtan kesinlikle galip ayrılırdı.. Hamza hoca yanında oturttuğu ofansif oyuncularını iyiki sahaya sürmedi. İlerde sadece Gaziantepspor defansının kucağına oturttuğu Niasse ile yetindi..

Son söz; Hakem net bir penaltımızı çalmamıştır.. Hakkımızı yemiştir.. Ama o penaltının gol olması halinde bile, bu görüntüdeki Gaziantepspor’un sahadan 3 puan alacak kadar etkili olabileceğini sanmıyorum demek zorundayım..