Şehitkamil Belediyesi tarafından Dımışkılı, Karadede ve Işıklı Mahallesine yaptırılan Sosyal Tesislerin resmi açılışı, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile görkemli bir şekilde yapıldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Son yeni yasa düzenlemesi ile birlikte sınırları genişleyen bir Belediye olduk. Büyükşehir Belediye kanunu ile birlikte artık 143 tane mahallesi olan bir ilçe olduk. Gaziantep’teki yüz ölçümü olarak ta en büyük yüz ölçümüne sahip ilçe Şehitkamil Belediyesi oldu. İnsana hizmet etmek adına burada bulunuyorsak, bu ayrımı yapmadan bizler bu hizmeti götüreceğiz. Bugün, bu ihtiyaç, yarın başka bir ihtiyaç olsa o ihtiyacınızı da yerine getireceğiz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan herkes, bizim için birinci sınıf vatandaştır. Ben, bu açmış olduğumuz sosyal tesislerin hayırlı olmasını temenni ediyorum, katılımlarınızdan dolayı de hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yapılan açılışların ardından Başkan Fadıloğlu ve mahalle sakinleri sosyal tesisleri birlikte gezdi. Başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet daha sonra, Sofalıcı Yaşilce, Durnalık, Üçgöze, Boyno, mahallelerini de ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Fadıloğlu vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, sosyal tesisi olmayan mahallelere köy konağı yapacaklarını söyledi.

HABER MERKEZİ