Mahallelerle gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında; cadde ve sokaklar süpürülüp yıkandı, çöp konteynerleri dezenfekte edildi, çevreye atılan katı atık ve molozlar toplandı. Ayrıca boş arsalarda ve ortak kullanım alanlarında da genel temizlik yapılarak kötü görüntülerin önüne geçildi.
DAHA TEMİZ BİR ŞEHİTKAMİL HAYAL EDİYORUZ
Başkan Umut Yılmaz, daha temiz bir Şehitkamil hayaliyle başlattıkları çalışmalarda önemli mesafe kat ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren temiz bir Şehitkamil hayal ettik ve bunun için çalışıyoruz. Temizlik sadece şehir merkezinin değil, tüm mahallelerimizin hakkıdır. Akçagöze, Akçaburç, Kızıkhamurkesen ve İncesu’da temizlik çalışmalarımızı tamamladık. Bu sadece bir belediye çalışması değil; aynı zamanda bir farkındalık hareketidir. Halkımızla el ele vererek temizliğe birlikte sahip çıkacağız” dedi.
YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK
Temizlik çalışmalarının planlı şekilde yıl boyunca devam edeceğini ifade eden Yılmaz, vatandaşların da çevreye duyarlı olması konusunda belediye ile iş birliği içerisinde hareket etmelerinin önemine değindi. Yılmaz, düzenli olarak yapılan bu uygulamalarla hem çevre sağlığının korunduğunu hem de vatandaşlarda temizlik bilincinin güçlendirdiğini belirtti.