Saadet Partisi Gaziantep İl Kongresi Kalender Plaza’da yapıldı. Tek liste ile girilen kongrede Hayri Kamalı tekrar başkan seçildi. Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak iktidarı eleştirerek yöneticilerimiz dışarıdan icazet alıyorlar dedi.

BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ

Tarihi büyük topluluklar değil küçük topluluklar yazan diyen Saadet Partisi İl Başkanı Hayri Kamalı “ Burada olan herkese görev düşüyor. Biz parti olarak destan yazıp tekrar iktidara geleceğiz. Necmettin Erbakan gibi büyük insanları asla unutmayacağız. Osmanlı 1402 yılında büyük bir savaşı kaybetmişti. Sonra küllerinden toparlanarak Çelebi Memhet önderliğinde yeniden toplanıp bir cihan devleti oldu. Bizde Saadet Partisi olarak tarih yazacağız, önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde Gaziantep’te büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.

BOZGEYİK KADDAF’Yİ ÖVDÜ

Şehitkamil eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik’te bugün heyecanlı bir gün yaşıyoruz diyerek Necmettin Erbakan’ın ölümümün ümmet için büyük bir kayıp olduğunu söyledi. Bozgeyik “Bizimle bu yolda yürüyenler hem şeref hemde sevap kazanmıştır. Kimse bizi geçmişimizde şu yada bu yolsuzluğa karıştırdınız diye eleştiremez” dedi. Bozgeyik ayrıca Libya devrik lideri Kaddafi’yi överek Kıbrıs savaşında verdiği desteği övdü.

TOKİ BİZDEN ÖĞRENDİ

Toplu konut yapmayı TOKİ bizden öğrendini söyleyen Bozgeyik “Merveşehir’i örnek göstererek orasının 15 yıldır tek bir kilit taşını kalkmıyor. Çünkü helal para ile orayı yaptık” şeklinde konuştu.

HANGİ YÖNDE OLMALIYIZ

Biz burada milletimizin yönünün hangi taraf olması gerektiğinin müzakere etmek için buradayız diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ikdidarı eleştirdi. Kamalak “Yönümüz batı mı olmalı, yoksa doğu mu? Yada yönümüz haçlı mı olmalı yoksa müslüman coğrafyası mı? Tam bu noktada Gaziantep halkına soruyorum yönümüz ne olmalı. Antep halkı tabiki müslüman cağrafyası diyecektir” diye konuştu

PEYGAMBERİN YOLUNDA YÜRÜMELİYİZ

Dünya’da iki çeşit hak anlayışı olduğunu söyleyen Kamalak “Biri peygamberlerin yönü diğeri ise Firaunların yönü. Bizler elbette Peygamberlerin yolundan gitmeliyiz. İslam ülkeleri işgal altında ama bizim yöneticiler icabet almak için başka ülkelere gidiyorlar. ABD’nin Irak’ta Afganistan’da ne işi var. Ben güçlüyüm diyen ABD Firavun sistemi uyguluyor. Irak’ta 1,5-2 Milyon müslüman hangi partinin iktidarı zamanında şehit edildi. Gün bu gündür, coğrafyamız param parça edilmek isteniyor” şeklinde konuştu. Kamalak bölgede kurulu patriot hava savunma sistemlerini de eleştirerek bu füzeler hangi ülkeyi vurmak için bekliyor” dedi.