Bay, *İYİ Partiyi Gaziantep’in en yüksek oy alan partisi konumuna getirmek hedefi ile Gaziantep’ te seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayım" dedi. Mıhcıoğlu ise, yıllardır süren, baskı, adaletsizlik ve zulüm döneminin sonunun geldiğini söyledi.

20 YILDIR SİYASETİN İÇİNDEYİM

Yaklaşık 20 yıldan bu yana siyasi çalışmaların içerisinde bulunduğunu, bir çok projenin oluşturulmasının içerisinde bulunduğunu ifade eden Bay,” Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanlığına taşıyacak çalışmanın bir parçası olmak ve İYİ Partiyi Gaziantep’in en yüksek oy alan partisi konumuna getirmek hedefi ile Gaziantep’ te seçim çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Aday olarak İYİ Parti listesinde olduğum ya da olmadığım durumda hedefimizi gerçekleştirmek amacı ile sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi.

MIHÇIOĞLU: BASKILARA KARŞI ADAYIM

Mıhcıoğlu, ülkenin birliğini bozmaya çalışanların Haziran rüzgarını unutmaması gerektiğini ifade ederek,” Selam olsun bütün vatanseverlere, selam olsun “Yurtta sulh, cihanda sulh diyen Mustafa Kemal Paşa’ya. Türkiye deyince göğsünde acı hisseden herkese selam olsun. Bizler uzun zamandır ezilen, haksızlığa uğrayan, öldürülen, şiddete uğrayan, işsiz kalan, yoksul ve yoksun kalan halkız. Birliğimizi bozmaya cür’et edenler, Haziran rüzgarını hiç unutmasınlar istiyorum. Hatta fırtınaya çevirelim bu rüzgarı. Çünkü hak ettikleri nihayet çok şiddetli olacaktır” dedi. HABER MERKEZİ