Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantepli Hayırsever işadamı ve Ziylan Holding kurucusu Ahmet Ziylan’ı tedavi gördüğü Medical Park Gaziantep Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundular.

SAĞLIĞI İYİ

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sadreddin Haksal ile birlikte bir süre sohbet eden Halil Mazıcıoğlu ve Rıdvan Fadıloğlu, Ahmet Ziylan’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet ziylan “Sayın vekilimiz Halil Mazıcıoğlu ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu buraya kadar zahmet buyurup ziyarete gelmişler. Sağ olsunlar kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HASTANE BÜYÜK KAZANÇ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ise burada yaptığı konuşmada, Özel hastanelerin Gaziantep için çok büyük bir kazanç olduğunu, sağlıkta Gaziantep adına önemli başarılara imza attıklarını söyledi.” Mazıcıoğlu, “bugün Gaziantep’e büyük katkıları olan, hayırsever işadamı Ahmet Ziylan Beyefendiye geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk, çok şükür kendisini iyi gördük.” dedi.

HABER MERKEZİ