Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, görevde kullandıkları aracı ise gelin arabası yaptılar.

Zabıta memuru Hilal Ayas ile Orhan Aknacar çifti için Zabıta Daire Başkanlığında nikah töreni düzenlendi. Resmi kıyafetler ve zabıta aracıyla başkanlığa gelen çifti, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kapıda karşıladı.

KİMLER ŞAHİTLİK ETTİ

Çalışma arkadaşlarının alkışlarıyla nikahın kıyılacağı alana gelen çiftin nikahını Şahin kıyarken, nikah şahitliğini ise, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fikret Tural, Zabıta Daire Başkanı Mehmet Salih Yıldırım, Zabıta Şube Müdürü Ökkeş Zehiroğlu ve İl Ticaret Müdürü Bilal Yazıcı yaptı.

AİLE KURUMU ÖNEMLİ

Başkan Şahin, kendisinin de eşiyle 28 yıl önce çalıştığı kurumda tanışarak evlendiğini aktararak şunları dedi: "Aile kurumu çok önemli, ailedeki huzur ve mutluluk direkt ülkenin huzur ve mutluluğunu etkiliyor. Güçlü aile konusunda duruşumuz çok kıymetli. Çalışma arkadaşlarımızın içerisinde yeni evliliklerin, yeni ailelerin kurulmasından dolayı mutluluk duyuyorum. Ben de 28 yıl önce çalıştığım kurumda eşimle tanışarak evlendim ve iki çocuk annesiyim. Beraber çalışma ortamında yeni ailelere vesile olmanın ne demek olduğunu kendi ailemden biliyorum. Allah sizleri mutlu etsin, sizlere huzur ve barış versin.

ALLAH MÜBAREK ETSİN

Şahin, "Zabıta bizim en güzide kurumumuzdur. Şehrin huzuru, güvenliği, barışı ve geleceğe taşınmasında denetim çok mühim. Bizim vatandaşlarımıza en yakın yüzümüz, vatandaşlarla kurduğumuz bağın en yakın temsilcisi zabıtalarımızdır. Birlikte çalıştığı kurumda Hilal Ayas ile Orhan Aknacar kardeşimiz aile kurmaya karar vermişler. Allah mübarek etsin. Evlilik sevgi, sabır, sadakat ve büyük bir sorumluluk gerektiren uzun bir yolculuktur." BÜLTEN