Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Ali Gür, "Çalışan, emek harcayan arkadaşlarımızı bizzat sizlerin karşısında takdir etmek istedik. Marifet iltifata tabidir diyerek karınca kararınca ödüllendirmek istiyoruz. Hastanemiz çok büyük bir hastanedir. Ancak şu da bilinmeli; nasıl ki ödüllendirmeyi biliyorsak yanlış yapanlara da en ağır cezayı vermeyi de biliyoruz. Yanlış yapılmadığı, illegal işlere karışılmadığı müddetçe korkmaya gerek yok. Sizlere her zaman kapılarımız açık. Bu başarılı adımları hep birlikte atacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız diyorum" dedi.

BAŞHEKİM BİLGİ VERDİ

Hastane çalışanlarının ödüllendirildiği törende GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin ise "Bir saatin içerisindeki dişlinin herhangi bir tanesi çıkartıldığında, nasıl ki akrep ve yelkovan dönmüyorsa, burada da bir kişinin çalışma eksikliği saati işlemez hale getirebiliyor. Acil Servis’te 3 profesör, 1 doçent olarak görev yapıyor. Orada görev yapan kalbi temiz Mesut adlı kardeşim eğer temizliği iyi yapmazsa bizim hekimliğimiz ikinci plana düşüyor. Çünkü hasta ve hasta yakınları ilk önce o temizliğe dikkat ediyor” ifadelerine yer verdi.

KİMLER ÖDÜL ALDI

Prof. Dr. Ali Gür tarafından yılın personeli seçilen 7 kişiye tam altın hediye edildiği törende; GAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir, Prof. Dr. Avni Gökalp, GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Tarakçıoğlu, Doç. Dr. Oğuzhan Saygılı, Yrd. Doç. Dr. Ersin Borazan, Gastroenteroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Taner Gülşen, Hastane Müdürleri Mustafa Kalkan, Yemliha Yanar, Hastane Müdür Yardımcıları Dilek Kıreker, Suat Uçan ve Başhemşire Ayşe Dilmen tarafından da ayın personeli seçilen 65 kişiye birer çeyrek altın verildi. BÜLTEN