Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’e ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.
Gaziantep’e atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Güzelbey, geçmişte birçok emniyet müdürünün başarılı bir görev süreci yaşadığını ve Ali Gezer Bey’in de başarılı olacağına inandığını ifade etti.
Gaziantep’in metropol bir kent olduğunu ve son dönemlerde artan göç ile birlikte nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Güzelbey, ancak Gaziantep’in tam anlamıyla bir barış ve hoşgörü kenti olduğunu belirtti.
Gaziantep’in sanayi alanında gösterdiği başarının yanında son dönemlerde kültür ve sanat alanında da göstermeye başladığını, bu gelişimin insanların hoşgörü ve sevgi özverisini ön plana çıkardığını aktaran Dr. Güzelbey, kentin asayiş ve emniyet açısından da güvenli bir kent olduğunu dile getirdi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette ayrıca Genel Sekreter Fuat Özçörekçi ile GASKİ Genel Müdürü Fahreddin Uslusoy da yer aldı. Güzelbey, daha sonra şeref defterini de imzaladı.