Vali Erdal Ata ve Eşi Nazan Ata yaşlılarla buluştu. Ata çifti düzenledikleri öğle yemeğinde, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlılarımızla bir araya geldi.

Polisevi’nde düzenlenen yemekte Vali Erdal Ata yaptığı konuşmada; Devletin tüm yaşlılarımızın yanında olduğunu, onların tüm sorunlarını en aza indirebilmek ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için elden gelen tüm gayretlerin gösterildiğini, yaşlılarımızın her zaman en büyük değer ve sevgiye layık olduklarını belirterek, “Ülkemizin ve milletimizin bugüne gelmesinde onların gösterdiği büyük çaba ve gayretler, verdikleri emekler her türlü takdire şayandır. Toplumun bu konudaki ilgi ve hassasiyetinin canlı tutulması, yaşlılarımızın gönüllerinin alınarak onlara olan vefa borcunun ödenebilmesi için kutlanan bu hafta nedeniyle tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

FADILOĞLU: YAŞLILARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Fadıloğlu mesajında; “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır. Yaşlıları mutlu etmek, onlara hizmet etmek sadece ferdi olarak değil toplumsal bir görevdir. Yaşlısına saygı duymayan ve sahip çıkmayan toplumlar sağlıklı bir gelecek inşa edemezler" dedi.

TAHMAZOĞLU: YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN ONURUDUR

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımız, geçen koca bir ömür sonunda kazanılan deneyimlerini yeni kuşaklara aktaran bir öğretmen gibidir.”dedi.

Başkan Tahmazoğlu, “Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları hayatlarının son dönemecinde huzurlu ve sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır. Bu nedenle yaşlılarımıza sahip çıkmalı, sosyal devlet anlayışı gereği sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm yaşlı vatandaşlarımızın “Yaşlılar Gününü” kutluyor, onların sadece bir günde değil, her zaman için baş tacımız olduğunu özellikle vurgulayarak, tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”dedi. HABER MERKEZİ