Genç Turizmci Seyran Gökpınar, dünya turizm sektöründen daha çok pay almak için etkin tanıtım çalışmaları yapmak gerektiğini ifade ederek, “Turizm sadece kum, deniz havuz olarak nitelendirilmemeli. Türkiye turizm sektörünün yakından ilgilendiren yelpazeye sahip, sahip olduğumuz bu değerlerin katma değer olarak ekonomiye kazandırmak zorundayız” dedi.

Gaziantep’te faaliyet gösteren Gaziantep Vipol Turizm Seyahat Acentası’nda 10 yıldır başarıyla görev yapan Seyran Gökpınar, Kahramanmaraş’ta Vipol Turizm Seyahat Acentesi şubesini açarak bölge turizmine katkı sağlamak için kolları sıvadı. Sektörün tanınan isimlerinden birisi olan Seyran Gökpınar, bundan sonraki süreçte Türk turizminin geliştirilmesi için büyük gayret sarf edeceklerini ve hedeflerinin turizm sektörünün bütün yelpazelerinden faydalanmak olduğunu ifade etti.

Turizmin Türkiye için çok anlam ifade ettiğini söyleyen Genç Turizmci Seyran Gökpınar, Türkiye’nin sadece kum, deniz, havuz turizmine bağımlı olmadığını belirterek, “Türkiye her alanda dünya turizmi için önemli bir ülke. Turizm sadece deniz havuz kum anlamına gelmemeli. Dört mevsim her türlü turizmin yapılabileceği imkânlara ve değerlere sahibiz. Anadolu binlerce yıl onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış insanlık tarihi için önemli bir ülke. Kültür turizmi, sağlık turizmi, kongre turizmi, gastronomi turizmi gibi onlarca çeşit turizm yılın dört mevsimi ülkemizde gerçekleştirilebilir” diye konuştu. HABER MERKEZİ