Gaziantepspor'un son Konyaspor karşısında aldığı galibiyet sonrası kümede kalmasının ardından rahat nefes alan kırmızı-siyahlı taraftarlar yönetimin "Acil Kan" değişikliğine gitmesi gerektiğini ifade ettiler. Kırmızı-siyahlı taraftarlar takımlarının tarihinin en kötü dönemini yaşadığını ve son iki sezondur küme kalma mücadelesi verdiklerini belirterek, bu yönetim ile seneye kesin küme düşeceklerini belirttiler. Gazetemize açıklama yapan kırmızı-siyahlı taraftarlar kentin ileri gelenlerine seslenerek büyük iş adamlarının bir araya gelip Gaziantepspor'a sahip çıkılmasını istediler. Gaziantepspor'a sahip çıkacak önemli zengin sanayicilerin olduğunu altını çizen taraftarlar bu konuda en büyük yökün Belediyelere düştüğünü ifade ettiler.İşte gazetemize açıklama yapan bazı taraftarlarımız;Salih Kaplan (Bilgisayar Opr.)
Celal Doğa'ı arıyoruz"
Çok kötü sezon geçiriyoruz, geçen sezon ve bu sezon Gaziantep için çok kötü yıl olmuştur. Bu son iki sezonu kesinlikle unutmayacağız, eğer ki bu yönetimle devam edilirse ben buradan garantisini veriyorum, seneye kümedeyiz. Yönetimin sezon başından bu yana yaptığı yanlış politikalar yüzünden Gaziantepspor küçümsenecek hallere düştü. Futbolcusunun parasını ödeyemeyen, futbolcusunun güvenini kaybetmiş bir yönetim nasıl hala orada durabiliyor anlayabilmiş değiliz. Acil olarak kongreye gidilmeli ve gelecek yönetim transferde geç kalmamalı. Biz Celal Doğa'ı arıyoruz, tekrar gelsin demek istiyorum ama bu halk ona haksızlık etti geleceğini zannetmiyorum. Eğer Celal Doğan dönmezse bu kentin iş adamları birleşsin bu takım daha kötü hallere düşmeden sahip çıksınlar. Savaşan takım istiyoruz, uyuyan takımını paraya satan futbolcu değil.Halil Dineri (Güvenlik Gör.)
"Çok kötü sezon geçirdik"
Bu sezon çok kötü bir sezon geçirdik. Belkide tarihinin en kötü sezonu diyebilirim. İş bilmeyen başkan, takımın içini karıştıran yönetim olduğu sürece bu takım başarılı olamaz. Şunu iddia ediyorum, ligden düşen takımlardan bile en kötü takım bizdik. Bu başarısızlıkta tek sorumlu başkan ve yönetimdir. Son Konya maçında yaşananları okuduktan sonra tüylerimiz tiken tiken oldu. Bir futbolcu takımının başkanına ve yönetimine inanmıyor bu kadar aciz duruma düşmüşüz. Bana göre acil olarak kongreye gidilmeli ve kentin zenginleri birleşip takıma sahip çıkmalıdır. Eğer başkanın parası yoksa bıraksın, ben yapamıyorum desin ayıp değil.Abdullah Gök (Trafik Müşaviri)
"Acilen kan değişikliği lazım"
Ben Adana'lıyım ama 15 yıldır Gaziantep'in ekmeğini yediğim içinde Gaziantepspor'luyum. 15 yıldan bu yana Gaziantepspor'u takip ederim, bu kadar aciz duruma düştüğünü görmedim. Böyle aciz duruma düşen futbolcusunun yönetimini kaybetmiş bir yönetim daha görmedim. Çok kötü sezon geçirdik, dua edelim ki son haftayı kritik bir takımla oynamadık yoksa sizde biliyorsunuz düşerdik. Burada ne yapılmalıdır, başkan daha fazla şansını zorlanamadan kongreye gitmeli. Yani acil olarak kan değişikliği şart, böyle devam ederse kesin kümeye düşeriz. Kimse kimseyi kandırmasın, bu takıma artık bir şey olmaz demesin. Geçen sezonda öyle diyordu, gördük işte son maçta kurtulduk. Bu kentin zenginleri bir araya gelmeli, belediye başkanları, vali, ve sanayinin güçlü isimleri birleşip yönetim belirleyerek takıma sahip çıkmalıdır. Eğer bunlar yapılmazsa güzide kulüp Gaziantepspor kümeye düşer, o sanayiciler ise bu takıma sahip çıkmadıkları için çok pişman olacaklar.Celal Sağözen (İşçi)
"Tek çare bu yönetim değişmeli"
Gaziantepspor'un gidişatından hiç memnun değiliz. Çok kötü takım, çok kötü teknik heyet ve bunları oluşturan çok kötü yönetim. Şampiyonluğu kaçıran Roma'yı yenen Gaziantepspor son iki sezondur ligde kalma mücadelesi veriyor. Maç sonrası bayram ediyoruz, ne bayramı oturup ağlamamız lazım bu takım bu hale düştüğü için. Yazıklar olsun, bu takımı bu hale getirenlere, kendi sahamızda çok kolay maçlar kaybettik. Bu yönetim bana göre başarısızdır ve acil olarak değişmesi gerekiyor. Bu takıma sahip çıkacak iş adamlarımızın olduğunu düşünüyorum, eğer yönetim değişmezse seneye Lig A'dayız. Yönetim değişmeli ve tekrar Gaziantepspor eski başarılı günlerine dönmelidir.Mehmet Binbay (Büfeci)
"Bu takımın bu hale gelmesinde tek sorumlu başka'dır"
Gaziantepspor'un son iki sezondur, bu hale gelmesinde tek sorumlu işi bilmeyen başkan ve onun kurduğu ekipdir. Geçen sezon Malatya kendi kalesine attı biz ligde kaldık, bu sezon rakip Konyaspor olunca ikinci defa kaldık ama seneye kesin kümeye düşeriz. Futbolcu başkanına, yönetimine inanmıyor, varmı böyle bir şey, olacak iş mi... Bana göre Kızıl'ın yapacağı tek şey kongre kararı alıp benden buraya kadar demeli. Hem kendine zarar verdi, hemde takımı ne hallere getirdiler. Bu takım buralara kolay gelmediğini birileri İbrahim Kızıl'a ve yöneticilere anlatsın. Bu kentin iş adamları daha neyi bekliyor, takıma sahip çıkma günüdür. El ele verip Gaziantepspor'u kurtaralım.