Projenin tanıtım toplantısında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, geçmişte olduğu gibi, ülkemiz için emek sarf etmiş, gerektiğinde canını ortaya koymuş şehit ve gazilerimiz için üniversite olarak her zaman gerekenin yapılacağını ve yapılmaya devam edileceğini belirtirken, “Bunun ispatı geçmişte de var, gelecekte de olacak” dedi.

GEÇMİŞLE GELECEĞİN BAĞINI KURACAĞIZ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Mustafa Yıldırım da, Millet olma duygusunun; ülkeye emanet edenlerle, yaşayanlar arasındaki bağın sürekliliği olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Eğer bu olursa, toplum ancak o zaman millet olma vasfını taşır. Bunu paylaştığımız ölçüde toprak parçası vatan olur. Biz bunu böyle biliyoruz. Bize bu toprak parçasını, topluluğu millet yapan kahramanlarımıza şükran borçluyuz” diye konuştu.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ

GAÜN’ün vatan için canını veren şehit ve gazi yakınlarının geride kalanlarının her zaman yanında olmaya devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Ali Gür, "Şehit çocuklarımız GAÜN Sporium’daki yüzme havuzunda ileri yüzme teknikleri konusunda eğitilecek, ayrıca Sporium’un diğer sportif imkanlarından da yararlanacak. Projeyle üniversitemiz öğrencileriyle şehit çocukları kaynaşacak, şehit çocuklarının üniversite ve kampus hayatını yaşamalarına imkan verilmiş olacak” dedi. BÜLTEN