Sanko Holding, iş ve tarım makinaları sektöründeki markaları Başak Traktör ve MST bekoloder ve teleskopik forkliftle, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açılan ’5. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’na adeta çıkartma yaptı.

OFM girişindeki görkemli teşhir alanında sergilenen Başak Traktör ile MST bekoloder ve telehandler, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. 1914 Yılından bu yana topraklarımızdaki bereketi simgeleyen Başak Traktör, 2012 yılı Mayıs ayında Sanko çatısı altına katıldı. Sanko mühendisliğinin usta ellerinden geçen Başak Traktörler yeni görünümü ve modelleri ile Türkiye’de çiftçinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretiliyor.

HAK ETTİĞİ YERE TAŞINACAK

Yıllardır doğru markaları bünyesine katarak büyüyen Sanko Holding, 1914 yılından bu yana Türk çiftçisinin yanında olan Başak Traktörleri ülkemizde hak ettiği yere taşımayı hedefliyor. Yüzde 100 yerli Başak markasının alınmasının ardından ciddi bir Ar-Ge çalışması yapan Sanko Holding, uzun uğraşların ardından yenilenen yüzüyle tarlalarda yeni başaklar açtıracak traktörlerini çiftçilerin ayağına getiriyor.

HABER MERKEZİ