Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, "‘Devletimizin haklı gerekçelerle başlattığı bu operasyonu sonuna kadar destekliyor ve her zaman silahlı kuvvetlerimizi yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi. GÜNSİFED Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin uluslararası antlaşmalardan doğan haklarını kullandığını belirterek iş dünyası olarak devletin bu kararının arkasında olduklarını söyledi. Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ise, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" yorumunu yaptı. Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu da Zeytin Dalı harekatının başarısının, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve haklılığından kaynaklanan gücünün yedi düvele bir kez daha ispatlanması anlamını taşıyacağını söyledi.

TİRYAKİOĞLU: ALLAH ORDUMUZU KORUSUN

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Afrin’de, terör örgütlerine karşı ülkemizin sınır güvenliğini korumak ve bölgede yaşayan Suriye halkını zulüm ve baskıdan kurtarmak amacıyla ‘Zeytin Dalı’ harekâtına başlatan Türk Silahlı Kuvvetlerine görevlerinde muvaffakiyetler diledi. Türkiye’nin güney sınırında terör koridoru oluşturmak isteyen teröristlere karşı Zeytin Dalı Harekâtını icra eden tüm güvenlik güçlerine başarı dileklerinde bulunan Tiryakioğlu, ‘Devletimizin haklı gerekçelerle başlattığı bu operasyonu sonuna kadar destekliyor ve her zaman silahlı kuvvetlerimizi yanında ve destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Millet olarak tüm dualarımız, sınır ötesinde zorlu arazi ve hava koşullarında teröristlere karşı operasyon sürdüren şanlı ordumuzla beraberdir.” diye konuştu.

İŞSEVER: KARARIN ARKASINDAYIZ

GÜNSİFED Başkanı Mesut İşsever, yaptığı yazılı açıklamada, teröre karşı Türkiye’nin haklı mücadelesinde TSK ile birlikte olduklarını belirtti.İşsever, Türkiye’nin uluslararası antlaşmalardan doğan haklarını kullandığını belirterek iş dünyası olarak devletin bu kararının arkasında olduklarını söyledi.İşsever, "Afrin operasyonu başından sonuna kadar meşru bir hak. Bu noktada herhangi bir tereddüdümüz yok. Zeytin Dalı Harekatı’nı iş dünyası olarak destekliyoruz. Rabbim, ordumuzu ve askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin."

HIDIROĞLU: ŞÜPHEMİZ YOK

Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur." değerlendirmesinde bulundu. Hıdıroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini belirterek mevzu ülke güvenliği olduğunda iş dünyası olarak her zaman ve her türlü fedakarlığa hazır olduklarını vurguladı.

KONUKOĞLU: BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, , Zeytin Dalı harekatının başarısının, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve haklılığından kaynaklanan gücünün yedi düvele bir kez daha ispatlanması anlamını taşıyacağını söyledi. Suriye halkının Türk milletinin komşu olmaktan öte dost ve kardeş olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, "Zeytin Dalı harekâtı, Türkiye’nin güvenliği için olduğu kadar, Suriye halkının da huzur ve güveni açısından önem taşıyor" diye konuştu.HABER MERKEZİ