Yapılan Sanat Merkezi hakkında Başkan Fadıloğlu’ndan bilgi alan Vali Ali Yerlikaya Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin takdire şayan olduğu dile getirdi. Vali Yerlikaya yapılan Sanat Merkezi’nden dolayı Gaziantep adına Başkan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür etti.

GAZİANTEP’İN KÜLTÜR VE SANATINA ÖNEMLİ KATKI

İnceleme sırasında Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Fatma Şahin, “Gaziantep, kültür ve sanat şehri olmasının yanı sıra bir medeniyet şehridir. Bu bakımdan kültür ve sanata önem veren Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’e önemli katkılar sunmuştur. Gaziantep, ilk defa böylesine güzel bir sanat merkezine kavuşmuş olacak. Hakikaten çok güzel ve kaliteli bir tasarım olmuş. Gaziantep’in böylesine güzel bir sanat merkezine kavuşuyor olması son derece önemlidir"dedi.

KISA SÜREDE SANATSEVERLERİN HİZMETİNDE OLACAK

Toplam 5 bin 550 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek Sanat Merkezi’nin içerisinde; 400 kişilik çok amaçlı salon, sergi salonu, açık amfi alanı, VİP salonu, prova salonları, telli çalgılar, vurmalı çalgılar, ses ve piyano atölyeleri, fotoğraf, ebru, resim, hat atölyeleri, yönetim ofisleri ile kafeterya olacak. Kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması hedeflenen Sanat Merkezi inşaatı hızlı bir biçimde devam ediyor. Haber Merkezi