"Mesleğim Var Geleceğim Güvende 2" Projesi kapsamında evli olan maddi imkansızlar nedeniyle nikah yapamayan kursiyerlerin nihakı kıyıldı. Çiftin şahitleri ise polisler oldu.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, İŞKUR İl Müdürlüğü, Gaziantep Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MEKSA Vakfı ortaklığında yürütülen "Mesleğim Var Geleceğim Güvende 2" Projesi uygulanmaya devam ediliyor.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Mahalle sorumlusu personeller kursiyerlerle sürekli irtibat halinde ve onların he türlü sorunları ile birebir ilgileniyor. Kursiyerlerden yaklaşık 1 senedir evli olan ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh yapmayan A.O için Şehitkâmil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile irtibata geçilerek nikâhları kıyıldı. Düzenlenen nikâh törenine Toplum Destekli Polisler katılarak nikâh şahidi oldu. Aile Cüzdanını TDP Şube müdürünün elinden alan çift çok mutlu olduğunu, Aile Cüzdanının resmi güvence olduğunu belirterek böyle bir projesinin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde katkısı olan herkese, Toplum Destekli Polislere ve tüm emniyet mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ