Gaziantep milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin ekibiyle birlikte Borsa'yı ziyaret etti. Yönetimden bilgi alan Şahin, değişimin yerelde başlayacağını ve önümüzdeki dönemlerde kentlerin birbiriyle yarışacağını söyledi. Şahin öte yandan Yazar Ahmet Ümit, Dülük Antik Kenti gezdi. Şahin, "Yeni hedefimiz 2018'de Dünya kültür başkentini Gaziantep yapabilmek” ifadelerini kullandı.

Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak ve Mehmet Sarı, TMO Genel Müdürü Mesut Köse ile Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberlerindeki heyet Gaziantep Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Gaziantep Ticaret Borsası’nın yeni bir döneme başladığını ve birçok alanda önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Önümüzdeki dönem içerisinde lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsalarının hizmet verebilmesi için çalışmaları yürüttüğünü sözlerine ekledi. Başkan Tiryakioğlu Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Fatma Şahin’in geçmiş dönemlerde sadece Gaziantep’e değil, Gaziantep’te bulunan bütün kurum ve kuruluşlara özel önem ve destek verdiğini belirterek teşekkür etti. TMO Genel Müdürü Mesut Köse’nin Gaziantep’e ayrı bir önem verdiğini ifade ederek yeni dönemde TMO Genel Müdürlüğü ile ortak çalışmalar içerisinde olacaklarını da sözlerine ekledi.

ŞAHİN: ORTAK AKIL ÖNEMLİ

Değişimin yerelde başlayacağını ve önümüzdeki dönemlerde kentlerin bir biriyle yarışacağını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin: “Türkiye’de yeni bir dönem başlıyor ve önümüzdeki günlerde kentler birbiriyle yarışacak. Bu dönemde değişim yerelden başlayarak ulusala yönelecek. Gaziantep Ticaret Borsası’nın özellikle lisanslı depoculuk ve ihtisas borsaları konusundaki değerli çalışmalarını yakından takip ediyor bu anlamda GTB Başkanı Sayın Ahmet Tiryakioğlu’nun şahsında bütün Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyelerini kutluyorum. Önümüzdeki dönemlerde birlikte çalışma şansı yakalayabilirsek geçmiş dönemlerde olduğu gibi ortak akıl çerçevesinde birçok projeye birlikte imza atacağız” dedi.

GAZİANTEP ÖNEMLİ BİR KENT

TMO Genel Müdürü Mesut Köse ise kendisinin bir Gaziantep’li olduğunu ve her Gaziantep’e gelişinde kentte önemli bir değişim gördüğünü ve bu gelişim hızına inanamadığını ifade ederek Bakanlığı döneminde Gaziantep’e yaptığı hizmetlerden dolayı Fatma Şahin’e teşekkür etti. Gaziantep Ticaret Borsası’nın da önemli bir misyon üstlenerek uluslararası akredite aldığına dikkat çeken TMO Genel Müdürü Köse, Başkan Ahmet Tiryakioğlu ve ekibini kutladı. Gaziantep Ticaret Borsası ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini de ifade eden Köse önümüzdeki dönemlerde ortak çalışmalar yapabileceklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ