Ressam ve seramik sanatçısı Gülümser Aydemir’in, Sanko Sanat Galerisi’nde açtığı resim ve seramik sergisi, 7 Şubat’a kadar gezilebilecek.

Sanatçı Aydemir’in 25 resim ve 31 seramik eserinin yer aldığı sergiye, sanatseverler yoğun ilgi gösteriyor. Gaziantepli sanatseverlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Aydemir, Gaziantep’te sergi açma hayalini yıllar sonra gerçekleştirebildiği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Aydemir, “Sadece resim sanatıyla uğraşmak bana yeterli gelmedi. 12 yıldır seramik de çalışıyorum. Hem resme hem seramiğe gönül verdim. Eserlerime bakarken, herkes kendine bir pay çıkarabilir” dedi.

7 ŞUBAT'A KADAR GEZİLEBİCEK

Akrilik ve kolaj tekniği uyguladığını belirten Aydemir, “Konuşmuyoruz, dinlemiyoruz ve duyarsızlığı uç noktalara taşıyoruz. Rengin, armoninin, lekenin, ritmin diliyle vurgulamak istiyorum bu duyarsızlığı. Yüzlerle, gözlerle sorguluyorum çevremde gördüğüm değişimi” diye konuştu. Aydemir’in, Sanko Park Alışveriş Merkezi 3’üncü katta bulunan Sanko Sanat Galerisi’nde açılan sergisi, 7 Şubat’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

HABER MERKEZİ