Maskesini çıkaran ve basın mensuplarından da maskelerini çıkarmalarını isteyen rektör Özaydın, “Maskeleri indirin, nefes önemli” dedi.

Moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini belirten Özaydın, “Morali bozuk olan varsa gelsin yanıma. Paraysa para vereceğim, ne varsa paylaşacağım yarı yarıya söz. Moral ve motivasyonunuz bozulduğu zaman beni 24 saat arayabilirsiniz. Sizlere yol göstermeye hazırım. Şehrimizi ve şehirde herkesi tanıyorum. Ben sizlerle dost ve arkadaş olmak istiyorum. Sizinle herşeyi paylaşırım. Dost edinmek istiyorsanız ben hazırım. Elinden ve dilinden emin olunan bir rektör olacağıma söz veriyorum. Haksızlıklara karşı mücadele edeceğim Ben Galatasaraylıyım ama, moralim bozuk bu akşam. Fenerlileri severim, çünkü Fener olmadan Türk futbolunun tadı olmaz” diye konuştu.

İki ana hedefinin olduğunu belirten Özaydın, “Kaliteli, nitelikli, entellektüel öğrenci yetirtiştirmek istiyoruz. Çocuklarımız zeki ama yetiştiremiyoruz. Ana vazifemiz eğitim. Bu ülkenin en önemli sermayesi beşeri sermayedir. Gaziantep’teki KOBİ’ler tez konumdu. İkinci hedefim, pandemi yaşıyoruz. Sağlık herşeyden önemli. Gaziantep’i daha sağlıklı bir kent haline getirmek istiyoruz.” dedi.