GTB, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geleneksel hale getirdiği ‘Eğitime Destek’ çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. TOBB’un sağladığı destekle GTB tarafından, Ticaret Borsası Ortaokulunda eğitim gören 700 öğrenciye, 700 spor ayakkabı ve 700 okul çantası dağıtımı yapıldı.

TESLİM EDİLDİ

Ticaret Borsası Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen teslim törenine, GTB Yönetim Kurulu Üyesi Cesim Arslan, Meclis Üyesi Ali Alagöz, Genel Sekreter Özgür Bayram ve okul idarecileri katıldılar. Öğrencilerin eğitim öğretim sezonunun ikinci döneminde ihtiyaç duyabilecekleri spor ayakkabısı ve okul çantaları, GTB Meclis üyeleri ve öğretmenleri tarafından öğrencilere teslim edildi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Gaziantep Ticaret Borsası’nın, kuruluşundan bu yana sürekli eğitime destek sağlayan projeler içerisinde yer aldığını ve bundan sonra da yer almaya devam edeceğini belirten GTB Yönetim Kurulu Üyesi Cesim Arslan, “Bugün 700 öğrencimize kışın ihtiyaç duyabilecekleri toplam 1400 adet okul çantası ve ayakkabının dağıtımını gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimizden tek isteğimiz derslerinize çok çalışmanız ve vatanımıza, milletimize hayırlı bireyler olarak kendinizi yetiştirmeniz. GTB ailesi olarak bizler imkanlarımız dahilinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm eğitim gereksinimleriniz için her zaman yanınızda olacağız” dedi. BÜLTEN