Mahkeme Başkanı, Naksan Holding İstanbul Şube Müdürü - Antepia Paralel Teczan İnşaat ortağı Murat Zar ve Naksan Şirket ortağı Cihan Dağcı’nın dosyasının Cahit Nakıboğlu'nun ve Taner Nakıboğlu’nun da aralarında bulunduğu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava ile birleştirilmesini talep etti.

MAHKEME BAŞKANI TALEP ETTİCihan Dağcı, Mehmet İhsan Palta, Birtan Şahin, Osman Kale, Murat Zar ve Mehmet İhsan Palta’nın tutuklu yargılandığı davada Mahkeme Başkanı, Naksan Holding İstanbul Şube Müdürü - Antepia Paralel Teczan İnşaat ortağı Murat Zar ve Naksan Şirket ortağı Cihan Dağcı’nın dosyasının Gaziantep'teki FETÖ soruşturmasında sözde "para kasası" Naksan Holding'in eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu'nun ve Taner Nakıboğlu’nun da aralarında bulunduğu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava ile birleştirilmesini talep etti.TAHLİYE TALEPLERİ REDDEDİLDİDuruşmada sanıkların tahliye talepleri reddedildi.
Zirve Üniversitesi Genel Sekreteri Mehmet İhsan Palta, üniversite personeli Osman Kale, idareci Mehmet Fatih Süzer, İpek Kültür ve Eğitim Vakfı mütevelli heyetinden Hüseyin Uğur Yardım, Mustafa Kanidağlı ve Ali İhsan Cuvoğlu, infaz koruma memuru Ercan Tercan, Naksan Holding İstanbul Şube Müdürü - Antepia Paralel Teczan İnşaat ortağı Murat Zar ve Naksan Şirket ortağı Cihan Dağcı’nın bulunduğu davanın duruşması 11 Nisan 2017 tarihine ertelendi.