Şehitkamil Belediye Meclisi son toplantısını yaptı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İyisiyle kötüsüyle 5 yılı doldurduklarını belirterek, "herkesten helallik istiyorum" dedi

ŞENLİKLERE 250 BİN TL ÖDENEK

Şehitkamil Belediye meclisinin son toplantısında 18 madde görürülüp karara bağlandı. TRT Çocuk Kanalı’nın düzenlediği TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği bu sene de sürpriz etkinlikleri ve "Çocuk Ülkesi” ile, 16-23 Nisan 2014 tarihleri arasında, Gaziantep’te yapılacak olması sebebiyle Şehikamil Belediye Meclisi bu etkinliğe 250 Bin TL ödenek verilmesi kararlaştırıldı.

VEDA EDİLDİ

Şehitkamil Blediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu iyisiyle kötüsüyle 5 yılı geride bıraktıklarını söyleyerek, “Tek bir derdimiz vardı bu millete hizmet. Seçim beyannamemizde ki verdiğimiz sözlerin yüzde 99’un gerçekleştirdik. Elimizden geldiği kadar demokratik bir ortamda meclis yönettik. Burada olana herkese hakkımı helal ediyorum onlardan da helallik istiyorum” dedi. Mecliste mart ayının tatil edilmesiyle birlikte Şehitkamil Belediye meclisi bu dönemi sonlandırmış oldu.

Haber: Bora Toktaş