İl Seçim Kurulu Başkanı Nesrin Aladağ, Gaziantep Adliyesinde düzenlenen törende, milletvekili seçilen Taşdoğan, Atay, Yılmazkaya ve Kaplan'a mazbatasını verdi. Aileleriyle adliyeye gelen vekillerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

YENİ BİR YOLA GİRDİK

Muhittin Taşdoğan, yeni hükümet sistemiyle Türkiye'nin yeni bir yola girdiğini ifade ederek, "Bu yol, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir başarıya imza attık. Her türlü engellemelere rağmen 2 vekil sayısına ulaştık. İnşallah yakında Gaziantep'te 4'leri, 8'leri duyuracağız." diye konuştu.

ATAY TEŞEKKÜR ETTİ

Sermet Atay ise Gaziantep halkına teşekkür ederek, "Amacımız, Gaziantep'i, TBMM'de layıkıyla temsil etmek, Gazianteplilerin hakkını savunmak. Seçim öncesi ne söylediysek, onları yerine getirmeye çalışacağız. Halkın vekili olacağız, birilerinin vekili olmayacağız." dedi.

YILMAZKAYA: YÜKÜMÜZ AĞIR

CHP Milletvekili Bayram Yılmazkaya ise ülkenin birlik beraberlik içinde olması gereken bir dönemden geçtiğini belirterek, "Seçim bitti. Şimdi, omuzlarımıza ağır bir sorumluluk yükleyen çok değerli hemşehrilerime hizmet zamanı. Durmadan, yorulmadan, ayırmadan, kayırmadan, herkesi kucaklayarak, herkese zaman ayırarak sizlere hizmet edeceğim. Size söz… Hepinizin Milletvekili olacağım" dedi.

KAPLAN: ÇALIŞMA VAKTİ

CHP Milletvekili İrfan Kaplan, "27. Dönem Milletvekili mazbatamızı aldık. Gaziantep için çalışma vakti. Yapacak çok işimiz var. Ayrım yapmadan tüm Gaziantep’in mecliste sesi olacağıma bir kez daha söz veriyorum. İktidar değilsek de muhalefet olarak yine uğraşacağız, didineceğiz. Gaziantep ve Türkiye'nin sorunlarıyla ilgili elimizden gelen her türlü katkıyı yapacağız." ifadelerini kullandı. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT