Törende konuşan SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Sizlerden ricamız ilerde hastalarını kendi anne ve babaları gibi görmeniz. Çünkü sonuç olarak onlar da birilerinin annesi veya babasıdır. Eğer bunu böyle yaparsanız hep güler yüzle karşılanırsınız” dedi.

KONUKOĞLU:TEK RİCAMIZ

Gaziantep'te özellikle sağlık hizmetlerine yönelik tematik eğitim veren SANKO Üniversitesi'nin 2018-2019 yılı Tıp Fakültesi öğrencileri düzenlenen törenle ilk defa önlük giydi. Törende açıklamalarda bulunan SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, "Bugün Tıp Fakültesi öğrencilerimizin doktorluğa ilk adım atma günü. Bizim onlardan tek ricamız ilerde hastalarını kendi anne ve babaları gibi görmeleri. Çünkü sonuç olarak onlar da birilerinin annesi veya babasıdır. Eğer bunu böyle yaparsanız hep güler yüzle karşılanırsınız. Ben hepinize, öğrencilere ve ailelere bizim okulu seçtikleri için teşekkür ediyorum. Biz hakikaten onlar için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

DAĞLI:KALBİNİZ VE AKLINIZ HEP TEMİZ KALSIN

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı ise, "Diğer pek çok bilimden farklı olarak atacağınız büyük yada küçük bir adım tahmin edemeyeceğiniz hasarlara yada çok büyük faydalara sebebiyet verebilir. İşte kararlarınızın, vicdanınızın, kalbinizin ve aklınızın bugün size giydireceğimiz önlükler gibi beyaz ve hep temiz kalmasını dilerim" diye konuştu. Konuşmalarında ardından çeşitli dallarda bildiri yayınlayan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildikten sonra Tıp Fakültesi öğrencilerine önlük giydirildi. HABER MERKEZİ