TMMOB Kimya Mühendisleri odası tarafından düzenlenecek kahvaltı ile “Kimya Mühendisleri Tanışma ve Dayanışma Toplantısı” düzenlenecek. Toplantıya kendisi de Kimya Mühendisi olan eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin de katılacak. Teymur İntercontinental Hotel düzenlenecek olan toplantı 12 Ocak saat 09'da yapılacak.

Kimya Mühendisleri Odası Gaziantep İl Temsilcisi Mehmet Ebreç Usalp, yaptığı açıklamada Kimya Mühendisleri olarak Gaziantep’te ilk defa böyle bir organizasyon yapıldığını,bu ve bundan sonraki organizasyonlarla meslektaşlarını daha sık bir araya getireceklerini belirtti.

EKMEĞİN MAYASINDA BİZDE VARIZ

Usalp yaptığı açıklamada, “Gaziantep’in ve Türkiye’nin boyasının renginde, çimentosunun kalitesinde, şekerinin tadında, kumaşının yumuşaklığında, ekmeğinin mayasında biz varız. Kısaca Gaziantep ve Türkiye’nin bugününde biz varız geleceğinde de biz olacağız.Çünkü biz Kimya Mühendisiyiz” diyerek aynı zamanda kendisi de kimya mühendisi olan Fatma Şahin Hanım’ın da onurlandıracağı bu kahvaltıya tüm kimya mühendislerini davet etti.