GAZİANTEP'ten geçici olarak Kayseri'ye giden, kağıt, plastik, metal ve hurda eşyalar toplayıp satarak geçinmeye çalışan Zurnacı ailesi'nin kazada ölen çocukları toprağa verildi. Ölen 4 çocuk için Hastane camisinde kılınan cenaze namazına, çocukların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tugay, kardeşi Serap ve kuzenleri Muharrem ve Veysel'in cenazeleri Asri Mezarlıkta gözyaşları içinde toprağa verildi.
ÜZÜNTÜ BÜYÜKMelikgazi ilçesi Necip Fazıl Bulvarında meydana gelen kazada ölen Tugay ve kardeşi Serap ile kuzenleri Muharrem ve Veysel'in cenazeleri memleketleri olan Nizip ilçesine getirildi. Bu arada, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sabah ölen Ali Zurnacı'nın cenazesi de yapılan otopsinin ardından Gaziantep'e gönderildiği, cenazenin ikindi namazı sonrasında aynı yerde toprağa verileceği bildirildi. Zurnacı ailesinin Nizip'teki evinde ise büyük üzüntü yaşanıyor.
ADALET TECELLİ ETMELİKayseri'de geçici olarak ikamet ettiklerini belirten baba Mehmet Zurnacı, üzüntülerinin büyük olduğunu, kaza ile ilgili bir şey söylemek istemediğini, adaletin tecelli etmesini beklediklerini söyledi. Yakınları ise ailenin Gaziantep'ten geçici olarak Kayseri'ye gittiğini, kağıt, plastik, metal ve hurda eşyalar toplayıp satarak geçinmeye çalıştıklarını belirttiler. Yine Zurnacı ailesinin, Kayseri'de kaldığı çadırda bu kış sobadan çıkan kıvılcımla yangın çıktığı, ailenin bir süre barakada yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
KAZA NASIL OLMUŞTU? M.S. yönetimindeki 38 FF 630 plakalı otomobil, dün karşıya geçmek isteyen Tugay (7), kardeşi Muharrem (3) ile kuzenleri Serap (9) ve Veysel Zurnacı'ya(7) çarparak ölmelerine, Berivan ve Ali Zurnacı'nın da yaralanmalarına neden olmuştu. Ali Zurnacı, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bu sabah yaşamını yitirmişti. Kazadan sonra kaçan ve bir süre sonra polis ekiplerince gözaltına alınan M.S'nin (26) sürücü belgesinin olmadığı da ortaya çıkmıştı. Kazada yaralanan Berivan Zurnacı'nın tedavisi ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sürüyor