Sosyal tesis atağı

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Sosyal Tesislere bir yenisi daha eklendi. Vatandaşların hizmetine sunulan Karşıyaka Sosyal Tesisinin resmi açılışı Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından yapıldı.

Karşıyaka Mahallesinin Şehitkamil ilçesinin en büyük ve en eski mahallelerinden biri olduğunu ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Yoğun bir nüfusun olduğu bu bölgede santimetrekare dahi bir yer bulmak cidden çok zor bir işti. Yer bulmakta çok büyük sıkıntılar çektik. Mahalle muhtarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte kendisinin de çok büyük emeği var. Gönül isterdi ki çok daha geniş alanda çok daha nitelikli bir sosyal tesisi buraya kazandıralım. Bulabildiğiiz bu 350m2 lik yerde kısa sürede inşaatını tamamlayarak nitelikli bir sosyal tesisi bu mahalleye kazandırdık. Yaptığımız bu sosyal tesislerde mefruşat kursu, ana sınıfı, okuma yazma kursu ve toplantı salonu yer almaktadır" dedi.

MAZICIOĞLU'NDAN ÖVGÜ

Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun hayata geçirdiği her mahalleye sosyal tesis projesinin çok fayadalı bir iş olduğunu söyleyen Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilim ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu ise; " Bu sosyal tesislerimizin en güzel yanı tüm vatandaşlarımız farklı konularda eğitim alıyor, ve buradan öğrendikleriyle aile bütçesine katkı sağlıyor. Her ne kadar Rıdvan kardeşim fazla reklam yapmasını sevmese de 5 yılda 88 sosyal tesis yapılması büyük bir başarı" diye konuştu.

ÇOCUKLARDAN İSTİKLAL MARŞI

Karşıyaka sosyal tesisinin açılışının ardından Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu Karşıyaka sosyal tesisini gezdi. Sosyal tesislerde eğitim gören çocuklar Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu'na İstiklal Marşının tamamını okudular. Bir süre çocuklarla ve Sosyal Tesislerdeki vatandaşlarla vakit geçiren Milletvekili Mazıcıoğlu ve Başkan Fadıloğlu sosyal tesisten ayrıldı.

HABER MERKEZİ