AK Parti Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, İbrahim Karaoğlanoğlu caddesinde vatandaşlarla buluştu. Görevdeyken yaptığı hizmetin karşılığı güler yüzle karşılanarak alan Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu hizmetlerinin artarak devam edeceğinin sözünü verdi.

EL BİRLİĞİ İLE İLÇEMİZİ İLERİLERE TAŞIYACAĞIZ

Görev süresi boyunca Şehitkamil ilçesinde yaptığı hizmetlerle vatandaşların sevgisini kazanan Başkan Fadıloğlu yeniden adaylığının ardından köy köy mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Seçim bölgesinde çalmadık kapı bırakmayan Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu İbrahim Karaoğlanoğlu caddesinde vatandaşlarla buluştu. Her çaldığı kapıda güler yüzle karşılanan Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu ilçeye yaptığı hizmetin karşılığını güllerle karşılanarak alıyor.

İLÇEMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLDU

Yapılan hizmetlerin kayda değer olduğunu vurgulayan İbrahim Karaoğlanoğlu caddesi esnafı; " Şehitkamil ilçesinde yaşanan değişimin farkındayız. Her geçen gün ilçemizde daha güzel hizmetler oluyor. Başkanımızın hayata geçirdiği projeleri yakından takip ediyoruz. Umuyoruz ki bu seçim döneminden sonra tekrar görevinde kalacak. Biz Başkanımızdan çok memnunuz. Her zaman da arkasındayız. Şehitkamil'e yaptığı hizmetlerden dolayı da kendisine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

HABER MERKEZİ