YILMAZ: SAHALARDA OLACAĞIZ

Ak Parti Şahinbey ilçe kadın kolları başkanı Şükran Yılmaz, 2019 seçimlerinde de gecelerini gündüzlerine katacaklarını belirterek, "Adımız ne olursa olsun kanımızla, canımızla ülkemizin hizmetinde, devletimizin yanında olacağız. Kadın güçlü olursa, toplum güçlü olur. Kadın mutlu olursa, toplum mutlu olur. 2019 yılında yerel seçimler var. Gecemizi gündümüze katacağız. Çalışmalarımıza aldığımız güçle sahalarda olacağız. Bizler, bir elimizle; ocağımızı, diğer elimizlede; Şahinbey’imizi, Gaziantep’imizi ve Türkiye’mizi, Allah’ın izniyle daha ileriye götüreceğiz" dedi.

TAHMAZOĞLU:AK PARTİ DESTAN YAZIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu;Ak Parti'nin destan yazdığını belirterek şunları söyledi:"Yenilenmeye, tazelenmeye, gençleşmeye ve yeni hedeflere doğru daha ileriye gitme günümüzdür. Ak Parti, 16 yıldan beri ülkemizde destan yazmaya devam ediyor. Akla hayale gelmeyen hizmetlerimiz bu dönemlerde gerçekleşti. Türkiye artık ayağa kalkmıştır. Cumhurbaşkanımızın tabiriyle, ‘uyuyan dev, uyanmıştır.’ Ne kadar örgüt varsa, hepsinin kökü jiletle kazınacaktır. Şu anda ordumuz Afrin’de destan yazıyor. Sınır boyumuz inşallah düşmanlardan temizlenecek. Allah’ın izniyle Türkiye’mizi, Şahinbey’imizi çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Kongremizin, hayırlara vesile olmasını diliyorum."

TEKE:KADIN ÇOK ETKİLİ

Şahinbey Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Teke ise, toplumların geleceğinin kadınların çok etkili olduğunu belirtirken, "Bu karda kışta vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin güvenliği ve bizlerin huzuru için Afrin’de kahramanca savaşarak şehit olan askerlerimize, Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

ŞAHİN:ŞAHİNBEY'İN KADINLARI BAŞARDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çok önemli bir yolculuktan geçtiklerini belirterek şunları söyledi:"Biz büyük milletin kadınlarıyız. 2001’de yola çıktığımızda çok önemli bir şey söyledik. ‘Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ve kadınlara karşı ayrımcılık, ırkçılıktan beterdir’ dedik. Kadın seçimden seçime hatırlanan bir nesne değil. Ak Parti; kadın demektir, kadın; Ak Parti demektir. Bunun en iyi örneği benim şahsımdır. Gaziantep’te, ülkemizde kadının adı yoktu. Kadına makam vermek, kadının; adını, kadının; zekasını, kadının; analığını, kadının; rahmetini, bereketini kullanmak diye bir şey yoktu. O yüzden bu yolculuk, çok önemli bir yolculuk. Kalkınma yerelden başlar diyerek, Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkanlarımızla el ele, büyük projeler gerçekleştiriyoruz. Adalet, Gaziantep’e teslim edildi. Memleketin ekonomisi, Gaziantep’e teslim edildi. Şahinbey’in kadınları bunu başardı. Bir olacağız, diri olacağız, birlikte Şahinbey birlikte Gaziantep olacağız."

ÇELİK:CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, bu kutlu yola baş koyduklarını belirterek, "Tüm Türkiye’de teşkilatlarımız yenileniyor, değişiyor. Kadınlarımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Siyasette kadının aklına fikrine çok ihtiyacımız var. Önümüzdeki seçimleri başarıyla alacağız. Gaziantep’imizin yükselen çıtasını çok daha yükseklere çıkarmak için can ve başla çalışacağız" dedi.

YILMAZ:2019'A KİLİTLENMEK ZORUNDAYIZ

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Yılmaz,"Kadın Kolları kadınların siyasete adım atabilmesi için çok iyi bir okuldur. 2019 hedeflerimize kitlenmek zorundayız" dedi.

ÖZKEÇECİ:25 ŞUBAT'TA CUMHURBAŞKANIMIZ GELECEK

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyyüp Özkeçeci, kadınların ve gençlerin, teşkilatın vazgeçilmezi olduğunu belirterek şöyle konuştu:"Hanelere gidip sizler, tek tek anlatacaksınız. İçten fethedecek olanlar sizlersiniz. Kahraman Mehmetciğimiz kendine verilen yükü sonuna kadar sırtladı ve kahramanca mücadele ediyor. Bizler duamızı eksik etmeyelim. 25 Şubat’ta cumhurbaşkanımız Gaziantep’te olacak. Karataş Şahinbey Spor Salonu’nu ve etrafını taşıracağız. Cumhurbaşkanımızı inşallah o gün bağrımıza basacağız. Şahinbey teşkilatı ile beraber 2019 seçimlerine beraber gideceğiz. İnşallah Şahinbey kendine yakışanı yaparak, sandıkları ve oyları patlatacağız."

Konuşmaların ardından seçimlere geçidildi. Şükran Yılmaz yeniden Şahinbey ilçe kadın kolları başkanlığına seçilirken, yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Asiye Demirkesen, Ayşe Özemir, Ayşegül Daldal, Ayşe Sakar, Ayşegül Arıcı, Ayten Şahin, Bedriye Ateşçi, M.Derya Sayar, Elif Kurt, Emine Ayaz, Feryal Babur, Filiz Yiğitbaşı, Filiz Kiraz, Firdos Polat, Gülendam Köse, Hatice Sakaroğlu, M. Zahide Bayıl, Semra Yılmaz, Sibel Annaç, Türkan Bozgeyik, Türkan Özpineci, Ülger Karakeçili, Zehra Kaplan Aksoy, Zemine Durak. (Ayşegül BAĞCI)