İlk etapta Rıdvan Köksüzer ve Beyhan Külekçi adaylıklarını açıkladı. Beyhan Külekçi birlik "Bu görev bana verilirse layıkıyla yaparız. Tek projem var, o da Huzur" derken, Rıdvan Köksüzer ise, "Arkadaşlarımızla birlikte odayı bir an önce yönetimine kavuşturup, seçimlere kadar da güzel bir yönetim tarzıyla odayı selamete kavuşturmak istiyoruz" dedi.

NELER SÖYLEDİLER?

Külekçi:Tek projemiz var; Huzur
Beyhan Külekçi birlik beraberlik için başkanlık düşündüğünü belirtirken, "Bu görev bana verilirse layıkıyla yaparız. Tek projem var, o da Huzur. Ülkemizin de, şehrimizin de, odamızın da huzura ihtiyacı var" dedi.

TECRÜBEMİZ VAR

Meclis üyelerinin ilgisinden memnun olduğunu belirten Külekçi, "Zaten saygı, sevgi çerçevesinde mecliste bir ilgi olmadığını görsem aday olmazdım. Bilgi birikimimiz ve tecrübemiz var. Bunu görev olarak görüyorum. 15 yıl buraya emek verdim. 8 yıl divan katipliği yaptım. Seçim tarihi alındıktan sonra çalışmalarımı daha da hızlandıracağım" dedi.

ODAMIZIN KONUMUNUN FARKINDAYIZ

Odayı huzura kavuşturmak için çalışacaklarını söyleyen Külekçi, "Burası ekonomik bir kurum. Burada önemli olan Gaziantep'in ticaret altyapısının doğru yönetilmesi, doğru merkezlere doğru mesajları verebilmesi. Ticari ve iktisadi olarak odamızın, kurumumuzun konumunun farkındayız" diye konuştu.

Köksüzer: Odayı selamete kavuşturacağım

Rıdvan Köksüzer, seçim çalışmalarına başladığını söylerken, "Arkadaşlarımızla birlikte odayı bir an önce yönetime kavuşturup seçimlere kadarda güzel bir yönetim tarzıyla odayı selamete kavuşturacağız" dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İSTİYORUM

Meclis üyelerinden yoğun ilgi gördüğünü, uzun bir sivil toplum örgütü geçmişinin ve orada yaptıklarının avantajı olduğunu belirten Rıdvan Köksüzer, "Meclisteki birliği beraberliği sağlamak istiyorum. Bu yönde çalışma yapıyorum. Meclis üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştık. Arkadaşlarımızla birlikte odayı bir an önce yönetimine kavuşturmak, selamete çıkarmak, seçimlere kadar güzel bir yönetim tarzıyla yönetmek istiyoruz" diye konuştu.

DAHA AVANTAJLIYIM

Ticaret Odası'nda 1 yıl gibi bir geçiş süresi yaşanacağını, eski istifa eden yönetimde 3 yıl çalıştığını söyleyen Köksüzer, "İşleyişi iyi biliyorum, yarım kalan işlerin neler olduğunu biliyorum, oda açısından baktığımda daha avantajlıyım. Sivil toplum örgütü altyapım var. 13 yıl müteahhitler derneği başkanlığı yaptım, herkesle iyi ilişkiler kurdum, faydalı işler yaptım, bu hala söyleniyor. Aynı tecrübemi ticaret odasında da kullanarak odayı daha iyi bir noktaya getirmek için aday oldum" dedi.

Seçim takviminin belli olmadığını, seçimden önce 4 grupta meclis üyelerinin seçiminin yapılacağını belirten Köksüzer, "Bazı yedek üyeler düşmüş, dolayısıyla formalite bir seçim olacak. Meclis üyeleri değişmeyecek" dedi. Meral KINACILAR