İki futbolcunun da hayali önümüzdeki hafta açıklanacak olan Milli takım kadrosuna çağırılmak ve oynamak.
Özellikle son haftalarda gösterdikleri performansla Milli takıma adeta göz kırpan iki futbolcunun tek düşüncesi önce Pazartesi oynanacak olan Başakşehir maçı ardından Şenol Güneş’in açıklayacağı kadro. Milli takımda kaleci ve bek eksiği olduğu için bu iki ismin çağırılması bekleniyor.
GÜNAY: HAYALLERİMDEN BİRİ DE MİLLİ TAKIM
Her Türk futbolcunun taşıdığı hayalin kendisinde de olduğunu açıklayan Günay Güvenç, “Bende milli formayı giyerek kaleyi korumak isterim. Tabi önümüzde Avrupa şampiyonası var. Burada kime sorsan milli takımın parçası olmak herkesin hayalidir. Ben elimden gelen performansı veriyorum ama tabi ki milli takımımızın teknik ekibi ve futbolu bilen çok iyi hocalarımız var. Onların vereceği her türlü karara saygılıyız. Olursa mutlu olup daha fazla çalışacağım eğer olmasa da yine fazla çalışacağım. Olana kadar mücadele edeceğim. Benim hayallerimden biri de milli takım İnşallah bana nasip olur. Bu da ne kadar kısa sürede olursa o kadar mutlu olurum” dedi.

OĞUZ CEYLAN: İNŞALLAH O ŞANSI BULURUM
Daha iyi olabilmek adına her zaman çalıştıklarını aktaran Ceylan, “Bu lig gerçekten çok zorlu bir lig. Mücadele ettiğin futbolcular ve takımlar çok güçlü. Bunlardan geri kalmamız lazım bende ekstra çok çalışıyorum. İnanılmaz istiyorum her Türk futbolcusu gibi hedefimiz her zaman milli takım olmalı. Bende istiyorum milli takımı İnşallah o şansı bulurum neden olmasın. Eğer o formayı giyersem gurur ve onurla seve seve mücadele ederim” dedi.A.SERDAR ÖZEKŞİ