Ak Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin yanısıra kongreye, çok sayıda delege ve partili katıldı.

KURT:NEFER GİBİ ÇALIŞACAĞIM

Kongrenin açılışında konuşan eski ilçe başkanı Av. Hakan Kurt, her seçimden başarıyla çıktıklarını belirterek, "Biz rekor oylarla büyük başarılar elde ettik. 4 yıllık süreçte tüm seçimlerden zaferle çıktık. Canımızı dişimize takarak çalıştık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada partimin bir neferi gibi çalışmaya devam edeceğim"dedi.

ÖZKEÇECİ:HERKES ESKİ OLACAK

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özkeçeci, "Ben göreve geldiğimde Sayın Ahmet Uzer bir şey söyledi hiç unutmam.Bir gün herkesin adının önünde eski yazacak dedi. Doğru söylüyor, bir gün herkes eski olacak. Önemli olan bu kutlu davadır. Önemli olan davaların eskimemesi. Bizim mücadelemiz koltuk için değil dava için olmalıdır. Ve bütün arkadaşlarımız için de bugüne kadar öyle olmuştur, bundan sonrada öyle olacaktır" dedi.

UZER:KEŞKE DEDİĞİMİZ NOKTAYA GELDİK

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ise Ak Parti'nin bugün Gaziantep'te geldiği noktayı bir zamanlar hayal ettiğini anlatarak şunları dile getirdi:"Fazilet Partisi'ndeyken Maraş'a gitmiştik. Orada 16 belediye başkanımız vardı. Gaziantep'te ise sadece Şehitkamil bizdeydi. O zaman Maraş'a imrenmiş, keşke Gaziantep'te de çok sayıda belediyemiz olsa demiştim. Bu kutlu davada işte o keşke dediğimiz noktalara geldik. Çok şükür. Bundan sonra da birlik, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmadan ülkemizin istikrarı için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Hasan Teke Şahinbey ilçe başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

İŞTE AK PARTİ ŞAHİNBEY İLÇE YÖNETİMİ

1- HASAN TEKE

2-ABDULKADİR SOKUCU

3-CEVDET ÇELİK

4-DERVİŞ KUŞ

5-FETULLAH GENÇ

6-HALİL ABAR

7-HALİT KÖSE

8-HANİFİ KIZILBAĞ

9-HİLMİ ÖZTÜRK

10-İ.HALİL ŞİMŞEK

11-M.FURKAN BATMAZ

12-M.KEMAL TÖREMİŞOĞLU

13-MUSTAFA ATAR

14-MUSTAFA KURT

15-N.TAYYİB KARAOĞLU

16-RECEP SERÇE

17-SALİH BUK

18-SEVİM ÇELİK

19-SÜLEYMAN ERÇELEBİ

20-ŞERİF KURT

21-ŞEVKET ŞAHMARAN

22-ŞEVKİ ÖZKAYA

23-ÜMİT AKASLAN

24-Y.ERTAN KILINÇ

25-ZEHRA AKMAN

Yedek üye listesi

1- ZEHRA OKUR

2-HAMİT KİRAZ

3-LOKMAN KAVAK

4-ALİ RIZA ANNAÇ

5-İ.HALİL SELLÜM

6-MUHAMMED HAZIR

7-M.AYHAN GÜRBÜZ

8-YAKUP ERDEM

9-MİNA TABUR

10-HASAN DOĞAN

11-MİTHAT POLAT

12-MEHMET KALKAN

13-HAŞİM YILMAZ