Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 5 Yıldızlı, A sınıfı Akreditasyon’ sertifikası almaya hak kazanan tek borsa oldu. 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen TOBB akreditasyon denetimlerinde puanını yükselterek, A sınıfı borsa seviyesini koruma başarısı gösteren GTB, Türkiye genelinde ise denetimlerde en yüksek puan alan ilk 5 oda/borsa arasında yer aldı.

MEMİŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu tarafından yürütülen Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi 13.dönem sertifika yenileme töreni, Ankara’da düzenlendi. TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonunda gerçekleştirilen Akredite Oda/Borsa sertifika törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve akreditasyon sertifikası almaya hak kazanan Oda ve Borsaların temsilcileri katıldı. GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, A sınıfı akredite borsa sertifikasını, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Memiş, GTB’nin Türkiye’nin A sınıfı akredite borsaları arasında yer almasına katkı sunan Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile personellerine teşekkür etti.

GTB’nin 5 yıldızlı A sınıfı Akreditasyon Sertifikası aldığı törene, GTB Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Meclis Üyeleri Orhan Çetin, Burak Batallı, GTB Genel Sekreteri Özgür Bayram ve Akreditasyon sorumlusu Aslı Gerçek katıldı. Bülten