Ödemiş Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu’nu ziyaret etti. Naksan Holding protokol binasında gerçekleşen ziyarete ÖGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ali Güven, Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamları katıldı.

Gaziantep’e bir dizi ziyarette bulunmak içine gelen genç işadamlarını ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Nakıboğlu, Naksan Holding hakkında işadamlarına bilgiler verdi. Naksan Holding temellerinin 1940 yılında atıldığını belirten Osman Nakıboğlu, “Babam Şıh Mehmet Nakıboğlu tarafından şuanki Naksan Holding’in ilk temelleri o yıllarda atıldı. Plastikten ipliğe, halıdan enerjiye, teknolojiden lojistiğe kadar bir çok sektörde çalışmalarımız devem etmektedir. Bizim asıl amiral gemimiz plastiktir. Şu anda ürün çeşitliliği olsun üretim miktarı olsun dünyanın en büyük plastik üreticilerinden birisiyiz” dedi.

GİRİŞİMCİLERİ GÖRMEK İÇİN GELDİK

ÖGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Ali Güven yaptığı açıklamada, “Gaziantep’e gelmemizin amacı genç girişimcilerin sizler gibi Türkiye’nin önde gelen büyük sanayicilerini yakından tanımalarıdır” dedi. Dernek faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Güven, “ÖGİAD olarak iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla sürekli bir faaliyet içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla derneğimizi daha iyi yerlere getireceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ