Şahin, "Projemizi, dalga dalga büyüterek daha çok gence dokunmak istiyoruz. Sizin bakışınızla vizyonunuzla Dünya’daki gençlerin bakışı ve vizyonu aynı olsun. Akıl, inanç ve gayret sorununuz yok, önce kendinize ve gücünüze güveneceksiniz, ‘benim hiç eksiğim yok’ diyerek özgüveninizi içinizde hissetmelisiniz" dedi.

GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Başkanı Şahin, çağdaş eğitimin önemine dikkati çekerek, “Belediye olarak bizden beklenen alt yapı ve üst yapıya yönelik dev yatırımların yanı sıra 2 milyon kardeşimize fırsat eşitliği vermek, onların yaşam kalitesini arttırmak ve onları geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir. Şehri bir aile olarak görüyoruz. Sizler bizim çocuklarımızsınız 2 milyon kişinin aile hukukunu korumak için sizleri iyi değerlendirmemiz gerekiyor" dedi.

MAZERET ÜRETMEYİN

Devletin milli eğitime verdiği önemi devlet duruşunu yerelde güçlendirmek için küçük destekler veriyoruz. Benim okulum şurada, sınıfta şu kadar öğrenci var gibi çeşitli mazeret üretebiliriz. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Başarıya odaklanmanız, ona inanmanız, disiplin ve aşkla çalışmanız gerekir. Birbirimizi sevmemiz muhabbetle kucaklamamız ve fırsatları eşit şekilde dağıtmamız lazım. Belediye olarak öğrencilere yönelik sosyal destekli projelere imkan ve fırsatlar doğrultusunda destek vermeye hazırız.”

BİSİKLET ARMAĞAN EDİLDİ

Sosyal destek projesi çerçevesinde 4 yıl önce başlatılan projeyle öğrenciler, kamu kurumlarını tanıma fırsatı buldu. Sosyal ve kültürel geziler düzenlenen projede, öğrenciler kurumların çalışma yapısını yerinde gördü. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Şahin, onları dinledi. Lisedeki eksiklikleri başkanla paylaşan öğrenciler, okulda kırılan potanın yenilenmesini ve okul kütüphanesine kitap desteğinde bulunulmasını istedi. Başkan Şahin, Büyükşehir Belediyesince yaptırılan bisiklet yolunda kullanılmak üzere öğrencilere bisiklet armağan etti. BÜLTEN