Erdoğan'a teşekkür ettiler
Erdoğan'a teşekkür ettiler
İçeriği Görüntüle

Koşu güzergâhında yer alan bazı cadde ve sokaklar, 15 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'den etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapatılacak.

Sancak Koşusu Saat 21.00'de Başlayacak

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek Sancak Koşusu, 15 Temmuz 2026 Çarşamba günü saat 21.00'de Binevler Postanesi önünden başlayacak ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sona erecek.

Saat 20.00'den İtibaren Bazı Yollar Kapatılacak

Etkinlik nedeniyle 15 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'den programın sona ermesine kadar belirlenen güzergâhlarda araç geçişine izin verilmeyecek.

Valiliğin duyurusuna göre alınacak trafik tedbirleri kapsamında;

  • Ordu Caddesi, Fidanlık Kavşağı'ndan Başkarakol Kavşağı istikametine kapatılacak. Trafik akışı ise Milli Egemenlik Bulvarı, 15 Temmuz Bulvarı ve Üniversite Bulvarı yönüne aktarılacak.
  • Göksel, Meteoroloji, Mehmet Tahtacı, Medine Alp, Kavaklık Caddesi, Memik Elbistanlı, Mehmet Tolaman, Bestekar Mehmet, Şehit Kaan ve Anıtpark sokaklarının Ordu Caddesi'ne bağlantıları geçici olarak kapatılacak.
  • Atatürk Bulvarı, Maarif Kavşağı ile Başkarakol Kavşağı arasında araç trafiğine kapatılacak.

Valilikten Sürücülere Uyarı

Gaziantep Valiliği, sürücülerden etkinlik süresince alternatif güzergâhları tercih etmelerini ve görevli ekiplerin yönlendirmelerine uymalarını istedi. Yapılan açıklamada, alınan tedbirlerin vatandaşların güvenliği ile organizasyonun sağlıklı şekilde yürütülmesi amacıyla uygulanacağı belirtilerek, kamuoyunun anlayış ve desteği istendi.