Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu 7. Olağan genel kurulunu yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde M. Kasım Fincan tekrar başkan seçildi. GÜNSİAF'ın yaklaşık 9 Bin üyesiyle Cizre'den HatayIa, K.Maraş'tan Bingöl'e kadar faaliyet gösteren aktif bir federasyon olduğuna söyleyen başkan Fincan "Biz geniş bir aileyiz. Bu ailenin her bir derneği bir ağaç, her bir üyeside bu agacın dallarıdır" dedi.

GEMİYE SU ALDIRMANIN YOLARINI BULUYORLAR

Ülkenin ne zaman birlik ve beraberlikle hareket etse gemimize su aldırmanın yolunu buluyorlar diyen fincan "Bu sefer ayrı bir tatkikle bu geminin içerisindekiler tarafından batılacağı iddia ediliyor. Bu akla ve mantığa sığmaz bir söylemdir.Toplumda oluşan gerginliğe bir an önce son verilmeli uzlaşmacı bir tavırla ortam yumuşatılmalıdır. Ülkemizde ve bölgemizde oluşan istikrar ve yeni teşvik yasası ile birlikte hareketlenen yatırımların devamı ve hedeflere daha hızlı adımlarla yürümek için devletimizin geleceğini tehdit eden bu hususta biz işadamları olarak karşı karşıya değil yan yana kol kola yürümeliyiz" diye konuştu.

Daha sonra GÜNSİAF'a bağlı dernek yöneticilerine plaketler verildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde M. Kasım Fincan tekrar başkan seçildi.

İŞTE YÖNETİM:

M. Kasım Fincan, M. İlker Hasırcı, Mehmet Öksüzoğlu, Melek Gül, Zeliha Emre, Halil Çifçi, Suat Sarın, Akın Çalışkan, Ali İşgören, Aladdin Korkutata, Osman Gemci, Taner Eker, Fatih Bilgiç, Erçin Kabul, Mustafa Harputoğlu

Denetim Kurulu: Seyithan Karaozan, Sıddık Tekin, Tarık Aşçıoğlu

Disiplin Kurulu: Beşir Baymaz, Ali Bingöl, Mehmet Ali Babaoğlu /

Haber: Bora Toktaş