Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 4 ve üzeri çocuk sahibi olup henüz ev sahibi olamayan tüm ailelere Gazi Konut aracılığıyla çekilişsiz ve kurasız konut edinme fırsatı sunulacağını açıkladı. Şahin, “Ev sahibi olmak en çok sizin hakkınız” diyerek destek paketinin sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirildiğini belirtti.
Kurasız ve Çekilişsiz Konut İmkanı
Paylaşımında ailelere yönelik en avantajlı şartların hazırlandığını ifade eden Fatma Şahin, konutların ailelere özel ödeme koşullarıyla sunulacağını belirtti. Bu kapsamda, Gazi Konut üzerinden yapılacak başvurularla çok çocuklu ailelerin herhangi bir kura sürecine tabi tutulmadan doğrudan ev sahibi olabileceği kaydedildi.
Başvurular Gazi Konut Üzerinden Yapılacak
Program kapsamında sürecin nasıl işleyeceğine dair teknik detayların kısa süre içinde açıklanacağını aktaran Şahin, vatandaşları Gazi Konut’a başvurarak bu tarihi fırsatı değerlendirmeye davet etti. Ön başvuruların ne zaman başlayacağına ilişkin bilgilendirme ise yine resmi hesaplardan paylaşılacak.
“Ev Sahibi Olmak En Çok Sizin Hakkınız”
Sosyal medya mesajında özellikle aile bütünlüğünü güçlendirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Şahin, “Ailelerimiz için en avantajlı şartları hazırladık. Ev sahibi olmak en çok sizin hakkınız” ifadelerine yer verdi. Başkan Şahin, paylaşımını “Allah herkese yuvasında huzurla oturmayı nasip etsin. Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız” sözleriyle tamamladı.




