Çalışanların ve İşverenlerin Küresel Ekonomideki Değişikliklere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi ‘Farkındalığın Arttırılması’ toplantısı Gaziantep Sanayi Odası’nın desteğiyle 7 Ocak Salı günü saat 09:30’da Grand Otel’de yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu temsilcileri, proje illerinden yetkililer, Gaziantep ve komşu illerden KOBİ temsilcileri ile projeyi yürüten Teknik Destek Ekibi uzmanları katılacak. Toplantı sonrasında proje faaliyetlerine yönelik sunuşlar ve projeden beklenen sonuçlarla planlanan faaliyetler hakkında katılımcıların görüş ve önerilerini almak amacıyla bir tartışma oturumu düzenlenecek.

15 İL PİLOT SEÇİLDİ

KUYAP ile Türkiye’nin doğusunda yer alan, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Trabzon, Kayseri, Van, Kastamonu, Sivas, Samsun, Kars, Erzurum ve Batman olmak üzere toplam 15 il pilot olarak seçildi.

Projeyle, sürdürülebilir bir ekonomik büyüme ve sosyal kalkınma adına insan kaynaklarına yatırımda bulunarak hayat boyu öğrenme aracılığı ile çalışan ve işverenlerin uyum yeteneğini arttırılması hedefleniyor. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla, TOBB tarafından uygulanmakta olan, KUYAP’ın’ sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) - Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı - İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi’dir .

HABER MERKEZİ - BÜLTEN