Fadıloğlu, “Seçim atmosferine girdik, Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Hayırlısı ise yeniden görev almayı Allah kısmet etsin. Veballi bir iş yapıyoruz, yükü ağır ama duası bol bir iş. Allah emeklerinizi zayi etmesin” dedi.

İHALEYE ÇIKACAĞIZ

Seyrantepe’de yaptırdıkları pasajın içerisinde 15 dükkan kaldığını, onlarla ilgili ihaleye çıkacaklarını söyleyen Fadıloğlu, “Karşıyaka’dan taşınan vatandaşlarımızın ve esnaflarında talepleri doğrultusunda orada 37 tane bağımsız bölümden oluşan 2 katlı pasaj yapmıştık. O mahalleden de 5-6 arkadaş geldi, orada hemen her esnafın olması açısından 15 dükkanla ilgili yeniden ihaleye çıkıyoruz” dedi.

MÜTEAHHİTLERLE REKABET ETMİYORUZ

Beykent 2’nin girişinde yaklaşık 12 tane bağımsız alandan oluşturulan alanla ilgili de konuşan Fadıloğlu, “Bizim burada müteahhitlerle rekabet etmek için yapmış olduğumuz bir şey yok. Orada yalnızca bir market olunca vatandaş sıkıntı yaşıyordu. O ihtiyaçları giderebilmek adına değişik büyüklüklerde dükkanları faaliyete geçirdik” diye konuştu.

TAKAS YAPILDI

29 Ekim’de eski sosyal tesisin bulunduğu alanı maliye hazinesine devrettiklerini söyleyen Fadıloğlu, “Okul yapılması ile ilgili olarak valilik ihaleye çıkıyor, onun yerine sağlık ocağının karşısında 6 tane dükkanı bulunan bir sosyal ünite yaptık. Orası da ihaleye çıktı. Yapılan satışlar kar maksatlı değil, o bölgenin ihtiyacını gidermek adına yapılıyor” dedi.

VEDA KONUŞMASI DEĞİL

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Fadıloğlu, “Bu bir veda konuşması değil önümüzde 4 meclis toplantısı daha var. Gündem hareketlendiği için konuşmak istedim, Allah emeklerinizi zayi etmesin. Seçim atmosferine girdik, Allah hayırlı, uğurlu eylesin. Hayırlısı ise yeniden görev almayı Allah kısmet etsin. Veballi bir iş yapıyoruz, yükü ağır ama duası bol bir iş. İnşallah çalışmış olduğumuz bu süre içerisinde doğru işler neticesinde vatandaşlarımızdan hayır dua alabildiysek ne mutlu bize. Yüzde 100 insanları memnun edebilmek kolay olmuyor. Belediyecilikte almış olduğumuz bir karar, bir kişiyi memnun ederken, diğer tarafı memnun etmeyebiliyor. Esas olan gerçek manada Allah’ın rızasını alabilmek ve toplumun geniş kesimlerinin rızasını alabildiysek ne mutlu bize” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ