Gaziantep Ticaret Odası, 27 Vizyon Projesinden biri olan KOBİ Gelişim Merkezi projesi kapsamında “Ticari Alacak, Risk Yönetimi ve Ekonomi Semineri” düzenliyor. KOBİ’lerin kurumsal gelişimlerini ve iş hayatına yönelik stratejik çözümler üretmelerini desteklemek üzere faaliyetler gerçekleştiren KOBİ Gelişim Merkezi, KOBİ’leri bu kez alacak yönetimi ve son ekonomik gelişmelerin konu alınacağı seminerde bir araya getiriyor.

GTO ve Coface Sigorta A.Ş. ile işbirliğinde yarın saat 14:00’de gerçekleştirilecek olan “Ticari Alacak, Risk Yönetimi ve Ekonomi Semineri” hakkında bir açıklama yapan GTO Genel Sekreteri Halil Göçer şu değerlendirmelerde bulundu: “KOBİ Gelişim Merkezi projemiz kapsamında üyelerimizi kurumsal gelişimleri ve dış pazarlara açılmaları konusunda motive etmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda çeşitli eğitimler, seminerler düzenliyor, yurtdışı ve yurtiçi iş gezileri organize ediyoruz. Bu kez Coface Sigorta A.Ş. işbirliğinde “Ticari Alacak, Risk Yönetimi ve Ekonomi Seminerini düzenliyoruz”

KRİTERLERİ AKTARACAĞIZ

Seminerde firmaların alacak risklerini daha iyi yönetmeleri konusunda bilgilendirileceğini kaydeden Göçer, seminerde ayrıca katılımcılara 2014 yılında Türk ekonomisindeki gelişmeler ve riskler, ihracat yaptığımız ülkelerin son ekonomik durumları ve kredi değerlendirme kriterleri konularında da bilgi aktarılacağını söyledi.

HABER MERKEZİ