Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Twitter ve Facebook hesabında “burası neresi” diye paylaştığı ödüllü soruya cevap veren vatandaşları makamında ağırlayarak, kitap hediye etti. Twitter hesabında 22.797 ve Facebook’ta 28.950 takipçisi bulunan Başkan Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından üstün zekalı çocuklar için yapılacak olan Bilim ve Sanat Merkezinin projesini ödüllü soru olarak paylaştı.

Twitter ve Facebook hesabında Türkiye ve Gaziantep’ten 2615 kişinin yorum yaptığı soruya 17 kişi doğru cevap verdi. Başkan Tahmazoğlu doğru cevap veren ve Gaziantep’te oturan 14 kişiyle makamında bir süre sohbet ederek, kitap hediye etti. Bursa, Bolu ve İstanbul’da oturan ve doğru cevap verenlere ise kitapları gönderildi.

17 VATANDAŞ DOĞRU CEVAP VERDİ

Yapılan çalışmaları sosyal medya üzerinden de duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “projelerimizin tanıtımı için çeşitli kampanyalar yapıyoruz. Son olarak sosyal medyada şuanda ihalesini yapacağımız Bilim ve Sanat Merkezimizin projesini paylaşarak, burasının neresi sorusuna doğru cevap verenlere kitap hediye edeceğimizi söylemiştik. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. 17 vatandaşımız doğru cevap verdi. Bizde kendilerini makamda ağırlayarak kitaplarını hediye ettik. İlgi alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.”

ÇALIŞMALAR İYİ

Şahinbey Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları çok beğendiğini kaydeden Emine Karataş Gencer, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Başkanımız eğitim alanında önemli çalışmalar yaptığı için paylaşılan projenin eğitim alanında bir proje olduğunu düşündüm. Bu proje gerçekten çocuklarımız için önemli bir proje olacaktır.”dedi. Yapılan çalışmalarla Şahinbey’in çehresinin değiştiğini belirten Mustafa Yıldırım ve Betül Demir ise, “böyle bir projeyi bizlerle paylaşması insanların fikirlerine ne kadar değer verdiğini gösteriyor. Bizlerde yapılan bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dediler.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN