Üç ay kadar önce tarihi İpekyolu üzerinde hizmete açılan Divan Otelin tanıtımı yapıldı. Otelin Genel Müdürü Ercüment Uluçer hedefleri ve hizmet politikasını anlattı. Uluçer, "Bölgedeki yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Divan markasının Türkiye’nin ilk zincir oteli olduğunu hatırlatan Uluçer Divan Grubunun bundan sonra Güneydoğu Anadolu bölgesinde yeni yatırımlar yapacağını belirterek, "Güneydoğu bölgesinde yatırımlarımız devam edecek şu anda kesinleşmiş imzaları atılmış üç otel projemiz hızla hayata geçirilecek. Mersin’de Adana’da ve Diyarbakır’da yeni oteller inşa edeceğiz. Birde henüz proje aşamasında olan divan Cizre projemiz var sözleşme imzalanıp kesinlik kazandığında bununla ilgili duyuruda yapılacaktır" dedi.

ŞİMDİLİK SADECE OTEL YATIRIMI YAPILACAK

Uluçer, Divan Grubunun bölgeye yapacağı yatırımların hangi sektörleri kapsayacağı ile ilgili sorulan bir soruya, "Hepinizin bildiği gibi Divan Gurubu, sadece otel hizmeti sunan bir firma değil Merhum Vehbi Koç tarafından kurulan Divan Gurubu bünyesinde kaliteli otelleri, pastaneleri, restoranları, fırınları ve devam eden yatırımları ile çok geniş bir alanda hizmet veren bir firmadır. Ama bizim Güneydoğu Anadolu bölgesinde şimdilik sadece otel yatırımları yapacağız.’’

YATIRIMCILAR GÖZÜNÜ BU BÖLGEYE DİKMİŞ DURUMDA

Divan Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep’in yatırımcılar için önemine vurgu yaparak, ‘’ Burası kültürüyle, hızla büyüyen adından tüm dünyada söz ettiren sanayisiyle ve diğer tüm zenginlikleriyle yatırımcıların gözünü diktiği bir şehir. biz henüz üç ay önce hizmet vermeye başladık. benim bildiğim kadarıyla bizden sonrada yapılacak olan iki tane daha otel var. Bu talepte açıkça gösteriyor ki bu şehir hizmet sektörü açısından çok çok önemli durumdadır. Gelişmiş sanayisi ve burada bulunan Ortadoğu Fuar Merkezi şehirdeki Konaklama hizmetinin gerekliğini arttırıyor.

GAZİANTEP BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Uluçer, Gaziantep’in Divan Gurubu için çok önemli olduğunu belirterek, "Burası bizim için çok önemli Gaziantep’in özelliği ilk defa aynı yıl içerisinde Divan Gaziantep, Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep markalarının bir arada faaliyete geçecek olmasıdır" dedi. Uluçer, Divan Otel olarak amaçlarının üstün kaliteli hizmet sunmakla kalmayıp aynı zamanda uzun süreli konaklamalar ile iş seyahatleri sırasında misafirlerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayarak onlara ev rahatlığında bir hizmet sunmak olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.Bahri GEBEL