CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı adayı ve Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl dün saban geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye yatırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Burhan Cahit Bingöl’ün birkaç gün içerisinde bypass ameliyatı olacağı ifade edildi.

Kamuoyunun yakından tanıdığı 30 Mart yerel seçimleri için CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, Şahin Pamuk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Cahit Bingöl’ün dün saban rahatsızlanarak Sani Konukoğlu Hastanesine yatırıldığı bildirildi. Yapılan ilk müdahalede kalp krizi teşhisiyle yoğun bakıma alınan Burhan Cahit Bingöl’ün geceyi yoğun bakımda geçirdiği ve bugün itibarıyla yoğun bakımdaki durumunun iyi olduğu açıklandı. Burhan Cahit Bingöl’ün birkaç gün içerisinde bypass ameliyatı geçireceği, durumunun düzelmesinin beklendiği de ifade edildi. Halen Sani Konukoğlu Hastahanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Burhan Cahit Bingöl tedavisinin tamamlanmasının ardından yakın bir süre içerisinde taburcu edilerek günlük yaşamına döneceğini belirterek “Dün sabah şiddetli bir göğüs ağrısı ile uyandım. Eşim ve yakınlarım tarafından Sani Konukoğlu Hastahanesine getirildim. Burada kalp krizi teşhisi koyan doktorlar beni yoğun bakıma aldı. Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Yakın bir süre içerisinde taburcu olarak normal hayatıma döneceğim.” açıklaması yaptı.

Bingöl için Gaziantepliler hastaneye akın etti.

Burhan Cahit Bingöl’ün kalp krizi geçirdiğini öğrenen yakınları ve sevenleri Sani Konukoğlu Hastanesine akın etti. Gazianteplilerin birçok konuda takdir ettiği sanayici ve iş adamı Burhan Cahit Bingöl’ün rahatsızlanması il genelinde büyük üzüntüyle karşılanırken Cumhuriyet Halk Partisi üyeleriyle birçok siyasi parti temsilcileri de Bingöl hakkında bilgi almak için adeta hastaneye akın etti. Burhan Cahit Bingöl’ün birkaç gün içerisinde bypass ameliyatı olacağı ve sağlığına kavuşmasının ardından taburcu edileceği de açıklandı.

Bingöl’e ziyaretçi yasağı uygulanıyor

Halen Sani Konukoğlu Hastanesi yoğun bakım servisinde gözlem altında yatan Burhan Cahit Bingöl’e ziyaretçi yasağı koyun doktorlar hastanın sağlığı için ziyaretçi yasağı uyguladıklarını ve bypass sonrasına kadar bu yasağın süreceğini de belirttiler.