Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı programda, mutlu çiftlere fular ve köstekli saat hediye edildi.

ŞAHİN: MUTLU EVLİLİK DÜNYADAKİ CENNETTİR

Programda konuşan Başkan Şahin, uzun süren evliliklerin bir millete güç verdiğini söyleyerek, “Mutlu bir evlilik dünyadaki cennettir. Aslında dünyayı cennete de cehenneme de çevirmek insanoğlunun elinde. Eşlerin birbirine rahmetle bakabilmesi, konuşmadan aynı şeyleri düşünmeye başlaması, göz göze gelip aynı duyguyu hissedebilmesi, gönül diliyle konuşması, gözle değil gönülle birbirine baktığında ancak hayatın ağır şartları aşılabilir, hayat kolaylaşır.

EN BÜYÜK GÜCÜM AİLEM

Benim en büyük gücüm ailemdir, şehrin ilk kadın milletvekili, ilk bakan ve büyükşehir belediye başkanı olmam benim üzerimdeki sorumluluk yükünü arttırdı. Ama gerek eşim gerekse çocuklarımın özverisi, yardımları bana her zaman destek oldu. Arkamda çınar gibi duran sırtımı dayayabildiğimi bir eşim olmasaydı, bu alanında var olma şansım olamazdı. Mutlu bir aile, ülkeye, millete ve geleceğe salih evlat yetiştirir. Aile içindeki mutluluk dalga dalga topluma yansır.

Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ise, dini açıdan ailenin önemini anlattı, gençlere örnek evliliklerin sürekli olarak model gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.Yaşlı çiftler, canlı müzik dinletisiyle hoşça vakit geçirdi. Bülten