Genel kurul sonrasında, kurucu yönetim kurulu başkanı Pınar Topçuoğlu ve son iki dönem yönetim kurulu başkanı Zeynep Konukoğlu’na teşekkür eden Hale Konukoğlu, “Eğitim alanında daha iyi olma çabalarına bir tuğla da biz katkı sağlamak amacıyla 9 yıl önce başlattığımız çalışmaları, aynı heyecan ve azimle sürdüreceğiz” dedi.

OKULLAR AÇILACAK

Gaziantep’in eğitim hayatına destek olmak amacıyla faaliyetlerde bulunduklarını anımsatan Hale Konukoğlu, “Yürüttüğümüz projeler içerisinde en büyük gururumuz 2013 yılında açılışını yaptığımız 32 derslikli Şehitkamil Empati İlkokulu ve 2017’de isim hakkını aldığımız 27 derslikli Şahinbey Empati İlkokulu’dur” diye konuştu.

GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Genel kurul sonrasında görev dağılımını yaptıklarına dikkati çeken Empati Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hale Konukoğlu, başkan yardımcılığına Ceren Severoğlu Uğurluer, saymanlığa Seçil Güdemezoğlu, genel sekreterliğe Aylin Burnukara’nın getirildiğini, Elif Yılankırkan Çetindağ, Didem Ozansoy, Gamze Özyaşar, Özge Balık, Elif Kaya ve İdil Muhittinoğlu’nun ise yönetim kurulu üyesi olarak görev üstlendiğine vurgu yaptı. BÜLTEN